Mama Elenei Gheorghe vrea să scape de gușa inestetică. Mărioara Man Gheorghe a primit și acordul soțului. „Îmi dă voie, da” VIDEO EXCLUSIV

Ce are în plan artista

Mărioara Man Gheorghe, mama celebrei artiste Elena Gheorghe, este interpretă de muzică populară, educatoare și profesoară de muzică, dar și soție de preot. Toate aceste activități o plasează în prim plan, așa că imaginea este foarte importantă pentru ea. Mărioara Man Gheorghe a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este adepta operațiilor estetice, asta pentru că nu mai suportă durerea, însă este de părere că orice femeie are nevoie de tratamente de înfrumusețare la un moment dat în viață.

Ce procedură estetică vrea să își facă Mărioara Man Gheorghe

Deja bunică, Mărioara Man Gheorghe este de părere că a ajuns la vârsta la care trebuie să facă unele îmbunătățiri cu privire la aspectul fizic și că nu mai poate miza doar pe ajutorul dat de Mama Natură.

”Nu schimb nimic. Doar că fiind artist, trebuie să arăt bine, și atunci trebuie să vin să fac niște proceduri. Pentru că am o vârstă. Sunt o mamă cu trei copii, am cinci nepoți, am o viață în spate și mulți ani, dar sunt mândră de acești ani. Atunci trebuie să mă gândesc ce aș putea să fac să mă mențin și chiar să arăt și mai bine. Am puțină gușă și trebuie să fac ceva cu ea”, ne-a mărturisit interpreta de muzică populară.

Pe mama Elenei Gheorghe am întâlnit-o la un eveniment aniversar al unui centru de înfrumusețare, în timp ce discuta anumite detalii despre cum își poate îndepărta mai ușor gușa inestetică.

”Îi vom diminua gușa din prima ședință, cu rezultate de la prima ședință. Se face o procedură non invazivă. Nu se topește grăsimea. Este un lifting nechirugical, cu rezultate de la prima ședință, fără durere și fără anestezie”, ne-a declarat cea care urma să se ocupe de intervențiile artistei.

„Sunt mulțumită pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu”

Primul considerent al Mărioarei Man Gheorghe a fost acela că nu vrea să audă de bisturiu și de anestezie.

”Eu de asta nu mă duc nicăieri pentru că nu vreau să mă doară. Adică am născut trei copii cu naștere naturală și a fost foarte greu, dar acum nu mai vreau să mai suport așa dureri din astea, mai ales pentru frumusețe. Eu zic că deocamdată sunt ok, sunt mulțumită pentru tot ce mi-a dat Dumnezeu. Plus că eu nu pot să vin în fiecare zi la tratamente, că eu am treabă. Eu merg și la școală, am și spectacole și trebuie oarecum să prind momentul ca atunci când vin la procedură să plec imediat acasă”, a completat artista.

Citește și Elena Gheorghe, apariție spectaculoasă în ton cu iarna. Vedeta face furori cu felul în care arată

”Eu trebuie să stau cu fetele mele în aceeași linie”

Căsătorită de mai bine de 36 de ani cu Gheorghe Gheorghe, mama Elenei Gheorghe a trăit toată viața ca soție de preot și a încercat să fie mereu la așteptările celor din jurul ei. Astfel că, în momentul în care a decis să facă acest pas, spre o transformare din punct de vedere estetic, Mărioara Man Gheorghe s-a consultat și cu tatăl copiilor ei.

”Este de acord. Îmi dă voie, da. Pentru că, la un moment dat, trebuie să faci ceva, trebuie să faci un masaj, trebuie să alergi, trebuie să faci sport, că altfel mă îngrăș. Iar eu nu vreau, că eu trebuie să stau cu fetele mele în aceeași linie. Când merg la evenimente, trebuie să arăt că sunt mama lor și nu pot să mă fac de rușine”, a declarat artista pentru EGO.ro, completând că dacă, la rândul lui, domnul Gheorghe ar vrea să apeleze la rândul lui la un astfel de tratament de întreținere facială sau corporală, nu ar avea nimic împotrivă.

”Păi și ce dacă. Să vină și el. Să își facă tratament la față dacă vrea. Sunt de acord. Dacă îi face bine, sunt de acord. Tot ce îi face bine eu sunt de acord. De ce să nu venim să ne întreținem, să facem și altceva ce nu am făcut și până acum”.

Citește și Ce rochie a îmbrăcat Elena Gheorghe ca nașă de botez, în biserică. A avut o apariție impecabilă. Imagini impresionante FOTO

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *