Mama iubitului meu îi controlează orice mișcare. Vrea să știe tot ce mișcă, simt că sunt într-o relație în trei

O mamă atât de posesivă cum este a lui e foarte greu de suportat și el este, pur și simplu, prins la mijloc.
Mama iubitului meu îi controlează orice mișcare. Vrea să știe tot ce mișcă, simt că sunt într-o relație în trei

Întotdeauna am considerat relația cu părinții una foarte importantă. Totuși, la un moment dat se impune o limită în ceea ce privește controlul lor. Aparent însă, doar eu am această părere. Pentru că mama iubitului meu îi controlează orice mișcare, chiar și acum, la 30 de ani.

Nu face nimic fără să știe ea

Nu poate face absolut nimic fără să știe și ea. Iar dacă nu este de acord cu ce își dorește el, pur și simplu îi interzice. Mie mi se pare absolut incredibil ca la vârsta asta să fie nevoit să-i ceară voie mamei pentru orice decizie ar lua.

Suntem împreună de mai bine de trei ani și de curând am decis că relația noastră ar trebui să treacă la următorul nivel. Prin urmare, am început să ne căutăm o chirie ca să ne mutăm împreună. Ei bine, de când a aflat mama lui, totul s-a întors cu susu-n jos.

Mama iubitului meu îi controlează orice mișcare

Nu am avut mari obiecții atunci când mama lui îi spunea cum să se îmbrace. Mi-am zis că asta este, e bărbat, iar bărbații au nevoie uneori de ajutor la alegerea ținutei. Nu am comentat nici când mama lui avea prioritate, iar dacă avea nevoie să fie dusă undeva cu mașina, eu așteptam cuminte acasă, până când misiunea lui era îndeplinită. Chiar dacă asta însemna de multe ori o zi de duminică în care doar așteptam ca el să îi facă întâi mamei sale pe plac și abia apoi ne puteam vedea.

Totuși, când am decis că ne mutăm împreună și a trebuit să-i dăm socoteală, mi s-a părut cam mult. Nu înțeleg nicicum această nevoie de a îl controla. Ba, mai mult, încearcă să mă controleze și pe mine, de o vreme. Nu spun că nu m-ar fi acceptat, însă în opinia ei, trebuie să avem acordul ei pentru orice am vrea să facem împreună.

Simt că avem o relație în trei

Uneori am impresia că relația aceasta nu este în doi, ci în trei. Pentru că de multe ori suntem toți trei în discuții, înainte de a lua orice decizie banală.

Știu că și el își dă seama că e controlat de mama lui. Știu că încearcă să scape de sub influența ei. Însă îi este foarte greu, pentru că el nu vrea s o jignească, iar ea tocmai pe asta mizează. Știe că el e foarte sensibil și nu ar face nimic care ar răni-o, în schimb, ea ne rănește pe amândoi fără să se gândească o clipă.

Acum rămâne de văzut cât de mult își va dori să ne mutăm împreună, dar deocamdată, mama lui se opune. Nu știu cum să-l sfătuiesc să o înfrunte, fără să o rănească. Orice sfat pe această temă mi-ar prinde bine, pentru că mama iubitului meu îi controlează orice mișcare și el este, pur și simplu, prins la mijloc.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.