Manichiura care îți face mâinile să pară mai tinere. Ce culoare de ojă ar trebuie să folosești de fapt, trendul face furori

Nuanțele de ojă care îți fac mâinile să pară mai tinere
Manichiura care îți face mâinile să pară mai tinere. Ce culoare de ojă ar trebuie să folosești de fapt, trendul face furori

Mâinile sunt primele care ne dezvăluie cu adevărat vârsta, acestea fiind locul în care apar primele riduri și semne de îmbătrânire. De regulă, femeile apelează la creme și seruri pentru a le menține tinere, însă și o manichiură impecabilă poate ajuta în acest sens. Ce culoare de ojă ar trebui să folosiți pentru ca mâinile să pară mai tinere, aflați în materialul următor!

Culorile unghiilor care fac mâinile să pară mai întinerite

Mâinile atrag întotdeauna atenția și sunt cele care ne dezvăluie cu adevărat vârsta. De obicei, acestea sunt abuzate zilnic de factori chimici și termici, iar îngrijirea și protecția lor este absolut necesară. Cremele hidratante și cremele cu factor de protecție solară le vor menține hidratate, dar și o manichiură adecvată poate șterge câțiva ani buni de pe pielea mâinilor.

Dar ce legătură are culoarea ojei cu mâinile îmbătrânite? Ei bine, s-a dovedit științific că nuanța ojei poate scoate și mai mult în evidență semnele îmbătrânirii. Acestea fiind spuse, există și culori de oje care acoperă cu succes petele întunecate de pe mâini, ridurile și venele proeminente.

De exemplu, unghiile acrilice sunt o modalitate de a înfrumuseța sau de a da o notă elegantă mâinilor îmbătrânite. Deși culoarea poate varia în funcție de preferințele personale și de tendințele modei, există câteva opțiuni care vă pot ajuta să aveți mâinile mai tinere.

Manichiura care îți face mâinile să pară mai tinere

Tonuri neutre

Aceste nuanțe sunt o alegere sigură daca vrei ca mâinile tale să arate perfect. Culorile precum nud, roz pal, bej sau alb sunt opțiunile ideale, deoarece creează un aspect curat și proaspăt, care poate face aspectul pielii tale să pară mai fresh.

Culori pastelate

Culorile pastelate, precum lavanda, menta sau albastrul deschis, sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a da o nota mai tinerească mâinilor tale. În plus, sunt cele mai bune alegeri pentru sezonul de primăvară și vară.

Lacuri cu sclipici

Un lac cu o strălucire subtilă poate face ca mâinile să pară mai feminine. Poti opta pentru lacuri cu paiete mici sau sclipici, care nu ies prea mult în evidență. Sclipiciul pe unghii adaugă o notă de glamour fără a-ți supraîncărca mâinile. De aceea poate fi o opțiune perfectă pentru ocazii mai speciale.

Citește și: Cum se pilesc, de fapt, unghiile. Greșeala pe care o fac numeroase persoane

Tonuri mai închise

Deși culorile neutre sunt grozave pentru a crea un aspect tineresc, puteți lua în considerare și tonurile mai închise, cum ar fi bejul cald sau rozul piersică. Aceste culori pot da mâinilor tale un aspect mai tineresc, sănătos și bronzat.

Citește și: Ce culori se poartă în toamna 2023. Cum să le combini pentru un efect spectaculos

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *