Marea nemulțumire a Flaviei Mihășan, de când a devenit mămică. Planul de afaceri pe care nu a reușit să-l pună în aplicare. „Am o listă întreagă” VIDEO EXCLUSIV

„Eu aș putea mai mult"

Flavia Mihășan se numără printre acele persoane care și-ar dori ca ziua să aibă mai mult de 24 de ore sau măcar să poată face multe din lucrurile pe care și le dorește și pe timpul nopții. Prezentatoare rubricii meteo de la „Super Neatza de weekend” a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că este dependentă de adrenalină și că dacă nu ar avea un program atât de aglomerat, cu siguranță ar lua-o razna.

Flavia Mihășan: „Aș face multe, multe, foarte multe”

Este pe micul ecran, în spectacole la teatru, la evenimente, în par cu copii sau în vacanță cu soțul și cu toate acestea crede că nu are destul timp pentru a face tot ce își propune. Flavia Mihășan nu că nu vrea să trăiască altfel, dar și-ar dori să învețe să-și gestioneze timpul încât să se implice în mai multe proiecte.

„Eu aș putea mai mult. Aș face multe, multe, foarte multe. Am de ajuns într-o mie de locuri și nu este timp în timpul zilei. Nu se poate ceva și noaptea? Chiar pot să le fac pe toate. A fost o perioadă mega plină acum cu spectacolul „Mamma Mia”, care a fost superb, după dimineața emisiunea, în care a fost super mișto ca de obicei. E bine”, ne-a povestit Flavia după o perioadă extrem de agitată cu repetițiile și spectacolul „Mamma Mia!”.

Pe lângă proiectele de televiziune, Flavia Mihășan face parte și din distribuția musicalului „Mamma Mia!” încă de acum 5 ani, de când s-a pus pentru prima dată în scenă.

„Noi suntem o familie la Mamma Mia”

La repetiții și-a cunoscut soțul, cei din distribuție au aflat primii despre sarcina Flaviei, ba chiar Horia Brenciu a și dat-o de gol la un moment dat, iar „Mamma Mia!” este un spectacol pe care Flavia l-ar interpreta tot anul dacă s-ar putea.

„Au venit și copiii la ultimele repetiții și i-a văzut Horia Brenciu. Le zicea că îi știe de când erau în burtică. Noi suntem o familie la „Mamma Mia”. Vorbesc serios. Noi ne vedem și în timpul liber, de fiecare dată când este ziua vreunui membru din această familie noi suntem toți prezenți. Acum, spre exemplu, o să vină ziua lui Tudor (nr. fiul cel mic al Flaviei) și toți invitați. La repetiții au fost fascinați efectiv. Eu am crezut că o să plângă sau ceva, dar nu, s-au așezat doar ei doi la buni în brațe, toată lumea era pe scenă și ei se uitau fascinați. Seara mi-au zis că vor și ei pe scenă”, ne-a povestit tânăra.

Musicalul a fost repus în scenă după o pauză de doi ani, timp în care mulți dintre actori și dansatori au avut nevoie de o perioadă de reacomodare și de a învăța din nou pașii de dans. Nu a fost și cazul prezentatoarei rubricii meteo.

„Important este să te antrenezi un pic înainte, să nu vii direct bâtă. Noi avem niște expresii din astea de dansatori, dar devii mult mai rigid după o perioadă de pauză. Dar eu am făcut sport după fiecare copil. După șase săptămâni, alea în care nu ai voie să faci nimic, am pus salteaua și am făcut acasă. Cât dorm copiii fac și sport. Știi de ce? Pentru că altfel o iau razna cu capul. Mă face să mă simt foarte bine. Adică atunci când fac sport chiar mă simt bine după și încurajez pe toată lumea”.

Citește și Flavia Mihășan a găsit cea mai eficientă metodă de a scăpa de hainele din dressing. „Am remarcat că mă îmbrac cu 20% din hainele pe care le am” VIDEO EXCLUSIV

„Vreau să-mi deschid un studio”

Și cum toate acestea nu sunt suficiente pentru programul Flaviei, artista se pregătește să-și îndeplinească un alt vis, acela de a avea propriul studio de dans, de care să se ocupe tot ea.

„La un moment dat vreau să-mi deschid un studio din ăsta mic, că prea mă disperă toată lumea. Chiar am o listă întreagă cu lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să fiu cu cei mici. Dacă eu nu sunt, nu e nimeni”, a mai povestit Flavia pentru EGO.ro, mărturisind însă că pentru acest vis trebuie să mai aștept un pic, cât să mai crească cei doi băieți ai ei. Nu pentru că nu ar face față provocării, ci pentru că cei mici sunt încă la vârsta la care depind foarte mult de ea.

„Nu îmi este frică deloc de epuizare. Pe mine mă încarcă toată agitația asta. Cu cât stau mai mult, sunt o leșinată, mă simt moale. Dar cu cât intru într-un ritm din ăsta mie îmi face bine. Eu așa eram și înainte de copii. Nu vrei să știi câte făceam înainte. Și acum mă organizez. Iau copiii după mine. Carol merge la grădiniță, dar pe Tudor îl iau cu mine peste tot. Când pot mă duc la unghii cu el, unde am treabă, peste tot”, a mai povestit Flavia Mihășan pentru EGO.ro.

Citește și Flavia Mihășan, despre secretele siluetei sale. Cum reușește frumoasa mămică să se mențină în formă: „Nu mănânc carne de 20 de ani” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *