Marele absent de la nunta lui Smiley. Erau buni prieteni, toți s-au mirat ca nu l-au văzut

Au colaborat și pe plan muzical
Marele absent de la nunta lui Smiley. Erau buni prieteni, toți s-au mirat ca nu l-au văzut

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, în cadrul unei ceremonii emoționante care s-a desfășurat la Palatul Snagov. Seara, mirii au petrecut alături de invitații lor la Orangeria Iris, o locație sub formă de seră, aflată tot în Snagov. Cine a fost marele absent de la nunta lui Smiley și de ce nu ar fi venit, în ciuda faptului că el și mirele au fost apropiați în trecut.

El a fost marele absent de la nunta lui Smiley

Smiley și Gina Pistol au petrecut până în zori alături de invitați aleși pe sprânceană. La nunta lor au participat numeroși artiști, prezentatori TV și vedete din showbiz cu care cei doi au colaborat de-a lungul timpului. Au fost însă și câțiva absenți de la nunta anului, iar mulți s-au întrebat de ce aceștia nu au participat la eveniment.

Citește și: Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Alex Velea nu s-a numărat printre participanții la nuntă. Cândva buni prieteni, Smiley și Velea au colaborat pe plan muzical și au cucerit topurile în urmă cu mai bine de un deceniu cu piesa „Dincolo de cuvinte”. Alex Velea își făcuse, la un moment dat, chiar și un tatuaj cu chipul lui Smiley, pe care îl considera ca pe un frate. Mulți au speculat că relația dintre cei doi artiști s-a răcit în ultimii ani, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Potrivit Impact.ro, Smiley și Gina nu i-ar fi invitat la nuntă pe Alex Velea și Antonia.

Și Andra și Cătălin Măruță au lipsit de la nuntă, în ciuda faptului că artista și Smiley sunt colegi la Românii au Talent și prieteni de ani buni, iar anul acesta au lansat o piesă împreună. În seara în care Smiley s-a căsătorit, Andra a cântat la un alt eveniment. Cel mai probabil, artista își luase acest angajament înainte de a primi invitația la nunta lui Smiley și nu a mai putut anula.

Citește și: Locul unde își vor petrece Gina Pistol și Smiley luna de miere. E o locație superbă, mulți visează să ajungă aici VIDEO EXCLUSIV

Cea mai extravagantă apariție de la nunta lui Smiley și a Ginei! Adela Popescu, în rochie transparentă. Ce au purtat Andreea Esca, Adelina Pestrițu și Sore
O parte dintre invitații de la nunta lui Smiley și a Ginei

Ce vedete au participat la nuntă

În timpul recitalului, Andra a făcut însă o pauză pentru a le transmite lui Smiley și Ginei „Casă de piatră.”

„Smiley, îți spunem casă de piatră! Gina, Smiley, să fiți fericiți, să fiți sănătoși, vă iubim din toată inima și vă transmitem toată dragostea noastră și toată prietenia noastră! Să aveți distracție frumoasă acolo, și noi avem aici distracție.”, a spus Andra, pe Intagram Story, în timp ce se afla la un eveniment la Cluj-Napoca.

Citește și: Ce mărturii inedite au avut Smiley și Gina Pistol la nuntă. Invitații au rămas suprinși când au găsit asta pe masă

Printre invitații care au petrecut până în zori alături de Gina și Smiley s-au numărat Andreea Esca, Loredana Groza, Adela Popescu și Radu Vâlcan, Sore, Delia și Răzvan Munteanu, Adelina Pestrițu, Răzvan Fodor, Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Elwira și Mihai Petre, Adda și Cătălin Rizea, Amalia Năstase și soțul ei, Raluka, Juno, Mario Fresh, Ruby, Marius Moga, CRBL, Horia Brenciu și Monica Bîrlădeanu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *