Maria Ciobanu împlinește 85 de ani, dar vocea i-a rămas intactă: „Nu știe să facă playback!”. Fiul Ionuț Dolănescu ne-a dezvăluit cum se serbează și de ce nu a învățat engleza, deși locuiește în America EXCLUSIV

Artiștii au copleșit-o cu urări de suflet, prin intermediul Ego.ro: ”Rămâne una dintre cele mai bune voci ale României”

Maria Ciobanu, ”Ciocârlia muzicii populare românești”, cu viață de poveste, împlinește mâine 85 de ani. La ceas aniversar, fiul ei, Ionuț Dolănescu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre celebra lui mamă. Ne-a dezvăluit cum își va serba ziua de naștere, cine îi va fi alături la petrecere, dar și când se va întoarce în America, unde solista locuiește de peste 15 ani. Iar colegii de scenă au lăudat-o și îi transmit mesaje și urări emoționante, prin intermediul Ego.ro.

Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu: ”Mama se va serba mâine la Sibiu, va cânta câteva piese pentru cei dragi!”

Maria Ciobanu, marea artistă a cântecului popular, își serbează mâine ziua de naștere. Pe 3 septembrie, cântăreața împlinește 85 de ani, însă este în continuare plină de energie și cochetă, un adevărat simbol al eleganței.

Contactat de reporterii Ego.ro, Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu cu Ion Dolănescu, ne-a vorbit despre celebra lui mamă:

”Din păcate, nu o să fiu mâine lângă ea, la petrecere, căci am două concerte și o nuntă la Craiova, dar dânsa o să se serbeze la Sibiu, alături de câțiva prieteni de suflet, oameni dragi, cred că o să și cânte câteva piese. Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment. Mama se va întoarce în America săptămâna viitoare. Chiar dacă locuiește peste Ocean, mama nu știe limba engleză, vorbește tot românește, limba engleză e mai grea. Vă mulțumesc pentru urări, o să îi transmit mamei mele gândurile voastre bune!”, ne-a declarat Ionuț Dolănescu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Maria Ciobanu și fiul său, Ionuț, pe scenă
Maria Ciobanu și fiul său, Ionuț, pe scenă

Lăudată de Bebe Mihu, organizator de spectacole: ”Maria Ciobanu le are cu vocea și la vârsta asta, cântă live, nu știe să facă playback!”

Iar vocea, care i-a adus celebritatea, un mare dar primit în viață, i-a rămas intactă. Maria Ciobanu poate susține cu ușurință recitaluri și acum, la 85 de ani, fără să facă playback, așa cum procedează alți artiști din aceeași generație.

Despre vocea ei de aur ne-a vorbit vestitul organizator de spectacole Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, care și acum colaborează cu Maria Ciobanu, în show-urile din America, unde solista locuiește de peste 15 ani:

”Eu și Maria Dragomiroiu, soția mea, îi dorim sănătate și ”La mulți ani!”, alături de frumoasa ei familie. Pot spune că mă bucur că m-am aflat printre organizatorii cu care dânsa a lucrat, este o româncă adevărată, care a dus peste Ocean muzica noastră. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să trăiască ani mulți! Maria Ciobanu mai vine la spectacolele pe care le organizez în America, mai cântă și dânsa, recent a fost invitată și la un Festival din California. Cântă mai rar, dar mai cântă. Și cântă foarte bine.

Le are cu vocea și la vârsta asta, cântă live, nu știe să facă playback! Eu am și studii de specialitate în muzică și vă pot spune că Maria Ciobanu a cântat toată viața live. A fost o plăcere și o onoare că am colaborat și mai colaborez cu dânsa. Eu am o artistă lângă mine, pe soția mea, Maria Dragomiroiu, dar vă pot spune că Maria Ciobanu este ”Ciocârlia muzicii populare românești”, iar Irina Loghin este ”Regina muzicii populare românești”. Despre soția mea nu zic nimic, îi las pe alții să o laude”.

Maria Ciobanu, imagine de colecție din tinerețe
Imagine de colecție din tinerețe

Constantin Enceanu, mesaj de suflet: ” Să dea Dumnezeu ca și atunci când va împlini 100 de ani să pot să îi transmit gândurile mele bune!”

Vestitul solist de muzică populară Constantin Enceanu i-a transmis gândurile sale bune și un mesaj emoționant, prin intermediul Ego.ro:

”La cei 85 de ani, îi doresc în primul rând sănătate, să se bucure de toți cei dragi, să dea Dumnezeu ca și atunci când va împlini 100 de ani să pot să îi transmit gândurile mele bune. Rămâne idolul meu și rămâne pentru mine una dintre cele mai bune voci ale României. Doamna Maria Ciobanu, din suflet vă doresc ”La mulți ani, La mulți ani, La mulți ani!”.

Gheorghe Turda: ”Eu și Maria suntem cumetri. Este o gospodină desăvârșită și o mamă extraordinară”

Și marele nostru artist Gheorghe Turda a vorbit la superlativ despre Maria Ciobanu, care îi este nu numai prietenă, ci și ”cumătră”, rude prin alianță:

”Eu cu Maria Ciobanu suntem cumetri, avem relații foarte apropiate, o iubesc ca om, a cântat și la nunta mea. Este o femeie foarte harnică, o luptătoare, gătește extraordinar, este o artistă complexă și o mamă excepțională.

Eu am cunoscut-o de pe vremea când era cu Florea Burnea, care a fost coleg cu mine la Rapsodia Română, Camelia, fiica ei, e făcută cu el. Burnea a murit acum un an. Cel mai potrivit dintre bărbații ei este însă Mircea Cîmpeanu, actualul ei soț. Mircea o iubește și o respectă cel mai mult, a fost un mare sportiv și e un soț adevărat. Îi doresc Mariei sănătate și mulți ani frumoși!”.

Vezi mai multe imagini cu talentata artistă în galeria foto de sus!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *