Marian Olteanu povestește cum a decurs ultima zi de filmare din „Clanul”. „De la 3 la 5.30 am stat cu Tătuțu la mine în mașină” VIDEO EXCLUSIV

”Nu am putut să ajungem acasă”

În ciuda aparențelor, filmările pentru serialul ”Clanul” au ținut până de curând, mai precis s-au încheiat doar cu câteva zile înainte de difuzarea episodului final. Cu toate că tuturor le-a fost grea despărțirea, nu au ”sabotat” finalul filmărilor, doar de dragul de a petrece mai mult timp împreună. Marian Olteanu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu o să uite niciodată ultima zi de filmare, căci ziua s-a încheiat cu un mic incident.

”Este o plăcere să stai în preajma domnului Mihăiță”

Mai bine de doi ani au durat filmările pentru tot serialul ”Clanul”, cu pauzele aferente dintre sezoane, însă niciunul dintre actori nu își dorea să termine prea curând acest proiect. Astfel că, atunci când inevitabilul s-a produs, au încercat să păstreze cât mai multe amintiri. De departe, cel care cu siguranță nu va uita ultima lui zi de filmare de la ”Clanul” este chiar unul dintre protagoniști, Marian Olteanu.

”Nu știu de ce nu a zis Denis că am terminat și eu filmările, că am terminat în același timp cu el. În același timp și spațiu chiar. A fost foarte amuzant că la ultima zi de filmare, am terminat filmările pe la ora 3 dimineața și eram undeva la 40 de kilometri de București. Am terminat eu cu Tătuțu și cu Denis și ne-am dus să ne demachiem, să ne îmbrăcăm și să plecăm acasă. Fiindcă a fost ultima zi de filmare i-am zis domnului George Mihăiță că îl duc eu acasă. Ne-am dus, ne-am schimbat, ne-am demachiat și ne-am urcat în mașină”, ne-a povestit interpretul lui David din serial.

După multe ore de filmare, în condiții nu tocmai cele mai prietenoase, Marian Olteanu și George Mihăiță au trebuit să aștepte și câteva ore blocați în mașină, pentru a se putea duce spre casă.

”Când să plecăm de la bază către autostradă și după aceea spre oraș, nu puteam să ieșim cu mașina din drumulețul ăla unde eram pentru că se filma. De la ora 3 până la 5:30, am stat cu Tătuțu la mine în mașină. Nu puteam să trecem pentru că cei de la filmare au pus o ambulanță, o mașină de poliție, dar nu vă mai dau spoilere. Concluzia era că nu puteam să ieșim pentru abia se dăduse acțiune, abia terminaseră de repetat și de amplasat tot locul scenei și efectiv nu se putea face nimic. Am așteptat dublă după dublă până s-a terminat filmarea și uite așa nu am putut să ajungem noi acasă”, ne-a mai povestit Marian Olteanu.

Citește și: Marian Olteanu a ratat ”la mustață” un mare proiect. Ce s-a întâmplat: ”Aveam rolul pregătit” VIDEO EXCLUSIV

Ce au făcut ore bune în mașină

Blocați în autoturism, celor doi nu le-a rămas decât să socializeze și să se uite împreună episodul din ”Clanul” care rula pe Voyo. Nu puteau să se întindă și să doarmă cele câteva ore pe care le-au petrecut blocați, pentru că sperau ca drumul să se elibereze curând.

”În tot timpul ăsta am dat drumul pe telefon, pe Voyo, și ne-am uitat pe serialul care abia ieșise. M-am uitat cu Tătuțu, în mașină la mine, cu motorul stins, se aburiseră geamurile ca nu cumva să fac  zgomo pentru sunetul de pe platoul de filmare, lumina era stinsă ca nu cumva să deranjezăm cameramanii și uite așa am stat la mine în mașină și ne-am uitat amândoi curioși, la sunetul telefonului”, ne-a povesit amuzat Marian Olteanu.

Acele ore au trecut însă imediat, cel puțin pentru Marian Olteanu, care declară că este o adevărată onoare și plăcere să petreacă timp alături de George Mihăiță. De aceea, nu de puține ori, cei doi actori s-au întâlnit și în afara platoului de filmare.

”Am fost puțin critici. La niște colegi am fost destul de critici. Am zis la un moment dat că unul joacă mai expozitiv, altul e așa și așa. Când apărea Pelicanu râdeam amândoi. Deci nu ai cum. Este o plăcere să stai în prejma domnului Mihăiță. Am fost împreună și la meci. Tătuțu este foarte bun prieten cu domnul Argăseală, președintele FCSB și a făcut un gest, a zis că dacă câștigă FCSB, echipa devine campioană. Așa că în seara meciului am fost cu domnul George Ivașcu, cu Tătuțu, cu Sergiu Costache și Denis Hanganu. A venit și Codin Maticiuc, dar era în altă parte, la lojă, cu tatăl lui, dar la un moment dat ne-am adunat toți, am făcut poză și pot să zic că a fost un moment foarte special, mai ales pentru mine că am făcut 8 ani de fotbal la juniorat”, a completat actorul.

Marian Olteanu se întâlnește cu George Mihăiță și în afara filmărilor

Cele mai multe întâlniri cu George Mihăiță au avut loc pe stadionul de fotbal, ambii fiind pasionați de fotbal. Marian Olteanu chiar a avut o carieră sportivă, care însă s-a încheiat în momentul în care făcea trecerea de la juniori la seniori.

”După meci, domnul Argăseală ne-a zis tuturor că ne duce pe teren. Am făcut și o poză pe teren și ca să zic tot adevărul, am furat o minge de la doi copii care se jucau pe acolo pentru că am vrut neapărat să dau o pasă pe teren. Am făcut niște ani de fotbal. Aș fi putut să am o carieră cu adevăr în fotbal. Am mai zis asta. Am avut o zi de antrenament la echipa mare, la Vaslui. Chiar nu mint. Și ca să vă zic adevărul până la capăt, am renunțat la fotbal pentru că am dat de fete și petreceri. Fetele și petrecerile m-au stricat”, a mai povestit Marian Olteanu pentru EGO.ro.

Citește și: Marian Olteanu a găsit o metodă pentru a învăța mai ușor textele. „Este un fel de coregrafie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *