Marius Elisei, tiktoker, despre colaborarea cu Andreea Bălan: „Am specificat chestia asta”. Ce a ținut să transmită despre legătura lor VIDEO EXCLUSIV

Le-a făcut o mărturisire importantă internauților
Marius Elisei, tiktoker, despre colaborarea cu Andreea Bălan: Am specificat chestia asta. Ce a ținut să transmită despre legătura lor VIDEO EXCLUSIV

Marius Elisei este foarte cunoscut pe TikTok, unde are grijă să ofere un conținut potrivit pentru fanii săi. De curând, el a apărut în câteva videoclip-uri alături de Andreea Bălan, astfel că admiratorii celor doi și-au pus câteva întrebări. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, tânărul a vorbit despre acest aspect.

Marius Elisei și Andreea Bălan, colaborare inedită pe TikTok

Marius Elisei ne-a mărturisit că nu este prima oară când internauții consideră că are o relație cu altă persoană cunoscută. Totuși, în momentul în care a postat un videoclip în care apare cu Andreea Bălan, acesta le-a spus tuturor că nu se pune problema despre o relație:

“Așa se întâmplă pe TikTok. Cu oricine postez un TikTok, gata, suntem împreună. Bine, cu unele prietene am zis: “Suntem verișori!”. De fapt, nu suntem, dar ca să înțeleagă toată lumea că suntem neamuri și nu avem absolut nimic. Pe TikTok, cu oricine postezi, se interpretează că ești împreună. Chiar am pus un comentariu în care am zis: “Nu suntem împreună!”. (n.r. cu Andreea Bălan) De la început, primul comentariu a fost al meu, am specificat chestia asta.”

Ce spune despre hate-ul din mediul online

Marius Elisei a vorbit și despre hate-ul pe care oamenii îl dau în mediul online. Tânărul susține că niciodată oamenii fericiți nu o să aibă ceva răutăcios de spus la adresa altor persoane. De asemenea, întrebat dacă nu s-a simțit flatat pentru că lumea a crezut că are o relație cu Andreea Bălan, tiktokerul a specificat că și aici putea să intervină ura pe care o au unii internauți:

“Îți dai seama că intervenea hate-ul, eu 23 de ani, Andreea Bălan 38, are și doi copii. Lumea fiind cum este, în general, îți dai seama că venea hate-ul. Oamenii frustrați întotdeauna o să caute să dea hate. Mai ales oamenii care stau pe canapea, ei dau hate. Oamenii care sunt fericiți cu viața lor niciodată nu o să vină să îți dea hate, ținând cont că sunt fericiți cu viața lor și fac ce vor.”

Își dorește să se implice și în televiziune

De asemenea, Marius Elisei își dorește să se implice și în televiziune. Tiktoker-ul speră să ajungă la o emisiune extrem de cunoscută și de urmărită de telespectatori, America Express. Tânărul susține că acesta este genul de show la care s-ar vedea participând:

“Vreau să mă duc și în zona TV, dar și în zona YouTube. Cine știe unde mă duce viața? La ce emisiune m-aș vedea? Sincer, la America Express. Acolo îmi place cel mai mult, este adrenalină, este fix genul de emisiune la care m-aș băga.”

Citește și Cum își păstrează Andreea Bălan silueta de invidiat. Consumă zilnic un aliment de care mulți se feresc

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *