Masajul cu gheață pentru față. De ce să îți masezi zilnic tenul cu gheață. 3 efecte extraordinare

Află care sunt principalele beneficii ale masajului cu gheață pentru ten.
Masajul cu gheață pentru față. De ce să îți masezi zilnic tenul cu gheață. 3 efecte extraordinare

Masajul cu gheață pentru față poate avea câteva beneficii uimitoare și surprinzătoare. Pe lângă utilizarea produselor obișnuite de îngrijire a pielii, încearcă și acest remediu răcoritor.  Un cub de gheață poate fi o alegere optimă pentru multe dintre problemele tenului tău. În plus, într-o zi fierbinte de vară îți va oferi și o senzație miunantă de prospețime.

Iată de ce să îți masezi zilnic tenul cu gheață în zona gâtului. Îți vom descrie doar 3 efecte extraordinare pe care le are acest truc de înfrumusețare. Nu în ultimul rând, gheața poate ajuta produsele de îngrijire să producă rezultate mai rapide și mai eficiente.

Masajul cu gheață pentru față – principalele beneficii

1. Vindecă și previne acneea

Una dintre cele mai bune proprietăți ale gheții este rolul antiimflamator prin care ajută la reducerea și vindecarea acneei. Calmează pielea inflamată și minimizează aspectul porilor. De asemenea, reduce producția de sebum în exces, care este principalul sursă pentru formarea acneei.

De asemenea, pentru rezultate mai bune încearcă și următorul truc. Amestecă apa pentru cuburile de gheață cu alte ingrediente, cum ar fi aloe vera sau ceaiul verde. Cuburile de gheață care au în componență aceste ingrediente pot fi un tratament facial ideal pentru tenul acneic. Cercetările arată că planta de aloe congelată își menține puterile de vindecare și poate calma arsurile solare și acneea.

2. Reduce ochii umflați

Nu-i așa că ai da orice să scapi de aspectul ochilor obosiți de dimineață? Ei bine, gheața este remediul ideal și pentru această problemă. Acumularea excesivă de lichid sub ochi poate fi tratată cu un cub de gheață. Doar plimbă-l prin mișcare circulară din colțul interior al ochilor către sprâncene. Acest lucru ajută la reducerea umflăturii. Ochii umflați pot fi cauza unor motive variate, dar cele mai frecvente cauze sunt lipsa somnului și oboseala.

Gheața are calitatea de a reduce umflăturile și astfel face ca aceste pungi umflate să dispară rapid. Aplică gheață pe zonele afectate, iar ochii tăi frumoși vor fi din nou în formă. Poți adăuga puțină cafea neagră în cubul de gheață și vei observa rezultate mult mai rapide.

3. Reduce aspectul ridurilor

Nimeni nu își dorește un singur rid pe față, deoarece reprezintă semnele îmbătrânirii. Acest proces nu poate fi inversat, dar poate să fie controlat cu tratamentele potrivite. Masajul facial cu ajutorul cuburilor de gheață este o modalitate excelentă de a reduce și de a preveni semnele de îmbătrânire. Acest masaj îmbunătățește circulația sângelui și ajută la strângerea porilor pielii. Aplicarea cuburilor de gheață pe față ajută la estomparea ridurilor. Nu numai că ajută la reducerea celor existente, ci și previne formarea noilor linii fine.

Citește și cinci tratamente naturiste pentru sprâncene frumoase. Vei observa imediat diferenţa

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *