Mesajul șocant transmis de Theo Rose mamei sale: „Nu mai bine mă lăsai tu în cer?”

Theo Rose, supărată din cauza faptului că a fost educată să facă lucruri bune: “Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta?”
Mesajul șocant transmis de Theo Rose mamei sale: „Nu mai bine mă lăsai tu în cer?”

Theo Rose a transmis un mesaj total neașteptat pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață vorbește despre faptul că mama ei este vinovată pentru tot ce se întâmplă. Ce vrea să spună Theo? Cu siguranță toți fanii ei s-au întrebat ce se petrece cu ea.

Mesajul șocant transmis de Theo Rose: „Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut”

Theo Rose a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că inițial mama ei nu a vrut să o aducă pe lume, însă s-a răzgândit. Acum artista o “ceartă” pe mama sa pentru decizia pe care a luat-o. Potrivit spynews.ro, tensiunile acumulate în ultima perioadă au determinat-o pe Theo să răbufnească pe rețelele de socializare.

„Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.”, spune Theo Rose.

Theo Rose, supărată din cauza faptului că a fost educată să facă lucruri bune: “Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta?”

Theo Rose, la fel ca orice alt artist, a primit și critici de-a lungul timpului. Vedeta a fost în centrul atenției în ultima perioadă datorită schimbărilor din viața sa: încheierea relației cu Alex și începutul relației cu Anghel Damian.

„M-ai și crescut să fiu bună! Nici nu ai știut să mă crești. Auzi, m-ai crescut să fiu bună.. unde? Între oameni? Ce să fac cu bunătatea pe lumea asta? Nu mai bine mă lăsai tu în cer? Nu mă mai chinuiam, stăteam cu Dumnezeu, cu îngerașii… cântam, dansam, pluteam pe norișori.. activități … Bine, te iubesc și te respect că tu tot mama mea ești. Știu că la bază a fost o intenție superbă. Tu ai vrut să faci un lucru bun pentru omenire. Prost e că eu m-am luat după tine și am vrut și eu să fac lucruri bune și au ieșit…”, mai spune Theo.

Care este numele real, din buletin, al lui Theo Rose

Oamenii o cunosc pe celebra artistă drept Theo Rose, însă nu acesta este numele ei din buletin. Aceasta poartă numele Teodora Maria Diaconu. A studiat la liceul „Dinu Lipatti“, specializarea Pedagogie Muzicală. A terminat liceul cu media 9,50. Și-a dorit ulterior să urmeze cursurile facultății de actorie însă nu s-a putut.

5.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.