Meseria la care a renunțat Daniela Gyorfi pentru muzică. Nu are legătură cu lumea artistică: “Niciodată nu iese așa cum îmi doresc!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre cariera sa

Daniela Gyorfi a reușit să își construiască o carieră în industria muzicală, având o bază de fani care o adoră. Totuși, în cazul în care nu s-ar fi implicat în acest domeniu, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a mai avut o pasiune în trecut. Mai mult, cântăreața a punctat că există un singur motiv pentru care s-ar muta în străinătate.

Daniela Gyorfi, despre cariera ei

În trecut, Daniela Gyorfi, prezentă la concertul caritabil “Împreună pentru Ana Mardare”, a lucrat ca profesoară de aerobic. Vedeta s-a implicat în muzică și nu se vede în alt domeniu, însă, dacă nu ar fi ales acest drum, cântăreața ne-a mărturisit că ar fi rămas în zona sportului și ar fi plecat din țară:

“Eu am fost profesoară de aerobic în tinerețe! Dacă nu aș fi fost cântăreață, probabil aș fi fost în altă țară cu fostul meu soț, cred că făceam ceva cu sportul! Eu sunt artistă, mi-e greu să mă gândesc că aș putea să fac și altceva! Ne tot gândim să facem și altceva, dar avem un club. Nici nu prea merg la club! Nu știu dacă am cântat de 2 ori, iar, în rest, nu prea merg.”

Ce face înainte de concerte

Aceasta are și câteva reguli pe care încearcă să le respecte înainte de spectacole. Artista nu intră în contact cu nimeni și preferă să nu vorbească înainte de a urca pe scenă, la recomandarea medicului:

“Încerc pe cât se poate să fiu foarte calmă! Mă duc, mă fardez, mă aranjez, fac câteva vocalize, iar apoi încerc să mă liniștesc, să nu iau contact cu nimeni! Intru pe scenă, cânt și după fac poze și stau cu lumea. Pe cât se poate, încerc să nu vorbesc cu nimeni înainte de a intra pe scenă!

Așa mi-a recomandat și doctorul. În urmă cu 3 ani m-am dus și mi-am operat corzile vocale. Mi-a zis ce ar trebui să fac înainte de un concert, dar niciodată nu iese așa cum îmi doresc! Noi suntem în România, el, fiind turc, nu înțelegea. I-am explicat că la noi e altfel și eu vorbesc mult!”

Citește și Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal: „Nu mai facem nunta!”. Ce mărturisiri surprinzătoare a făcut artista VIDEO EXCLUSIV

Singurul motiv pentru care ar pleca din România

Daniela Gyorfi nu se gândește la o retragere, ținând cont că este extrem de iubită de public. Totuși, vedeta a punctat că doar pentru fiica ei, Maria, s-ar muta din România. Nu este un secret faptul că artista este o mamă dedicată și ține enorm la micuța sa:

“Sinceră să fiu, apropo de retragere, dacă nu o să mai fiu cerută, dacă nu o să mai arăt într-un fel anume, atunci o să mă retrag, clar! Cântând destul de mult, m-am întâlnit în spectacole sau la diverse aniversări și nunți, cu doamna Mioara Velicu, care arată senzațional și cred că e mai bine ca noi!

Sunt multe artiste mai mari ca mine care sunt cerute și foarte respectate! Dacă ar fi vreodată să mă retrag sau să plec din România ar fi doar pentru Maria, atât! Deocamdată nu se pune problema. Am evenimente, sunt super OK! Îi mulțumesc publicului!”

Citește și Daniela Gyorfi, despre relația extraordinară cu mama ei: „Când s-a dus ea, mi s-a dus jumătatea și echilibrul” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *