Mihai Morar, despre secretul unei căsnicii de lungă durată: „Într-o relație, femeia este cea inteligentă”. Ce planuri are realizatorul TV pentru 2023 VIDEO EXCLUSIV

Mihai Morar: „Este vorba despre echilibru și sens”

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri cunoscute în România, cei doi demonstrând de fiecare dată că trăiesc o poveste de dragoste superbă. Aceștia se bucură și de trei fetițe minunate, Roua și gemenele Mara și Cezara. Acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este secretul unui mariaj fericit, explicând că, de fapt, femeia este cea inteligentă în relație.

Mihai Morar: “Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”

Întrebat care este secretul relației sale, Mihai Morar a punctat că soția lui, Gabriela, îl cunoaște. El este de părere că femeia este cea inteligentă într-o relație. De asemenea, pentru ca un mariaj să funcționeze, este nevoie de echilibru și sens:

“Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp.”

Ce vis are: “Da, chiar vreau să fac”

Mihai se află printre vedetele care și-au dorit să le aducă fanilor ceva nou, construind propriul podcast și aducând în atenția tuturor povești care merită să fie ascultate. Starul nu mai funcționează după planuri, însă are un vis. Acesta își dorește să îi cunoască pe oamenii din comunitatea sa din mediul online și să îi pună față în față cu invitații pe care i-a avut de-a lungul timpului:

“Am zis că nu mai funcționez după planuri, am visuri. Visurile acestea mi le contruiesc cumva singur, nu vorbesc neapărat despre ele. Visul meu a fost să am un podcast, să spun poveștile unor oameni pe care nu îi vezi toată ziua sau aproape deloc la TV sau în mediile acestea tradiționale. Mi-am făcut un podcast și din podcast a crescut o comunitate foarte faină de oameni. Următorul pas pentru „Fain & Simplu” este să îi întâlnesc pe oamenii din comunitatea online în realitate, să îi cunosc pe oamenii aceștia și să îi pun față în față cu preferații lor, invitații mei din podcast. Da, chiar vreau să fac evenimentele acestea și o să le fac cu siguranță.”

Mihai Morar are o familie superbă

Starul se bucură de trei fete minunate, gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. Într-un interviu anterior oferit pentru Ego.ro, Mihai Morar a explicat că viața alături de atâtea fete este minunată:

“Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *