Mihai Morar, răsfățat de fiicele sale ca un rege: “Sunt trântor dacă pot să zic așa”. Ce spune prezentatorul TV despre un al patrulea copil: „Ziceam nu, și uite că a venit Roua” VIDEO EXCLUSIV

Mihai Morar: ”E bine cu fete în casă, e minunat”

Mihai Morar și-a întemeiat o familie frumoasă, alături de Gabriela, bucurându-se de fiicele lor, gemenele Mara și Cezara și mezina Roua. De asemenea, celebrul om de radio și de televiziune are și o carieră de succes. În interviul oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, Mihai Morar ne-a vorbit despre fetele lui, care-l răsfață ca pe un rege, și pe care le consideră o mare binecuvântare.

“E bine cu fete în casă, e minunat”

Mihai Morar ne-a vorbit despre gemenele sale, explicând că nu a avut niciodată teama că nu o să le deosebească. Starul din Radio ZU a explicat că, atunci când petreci fiecare zi alături de copii, ajungi să observi diferențele:

“Nu am avut teama asta. Nu, niciodată. Vorba aia, noi la radio dăm în fiecare dimineață o grămadă de piese de care toată lumea are impresia că sunt la fel. Mulți ne zic: „Dați aceeași muzică, toate piesele sună la fel în 2022!”. Așa și cu copiii, îi deosebești atunci când ești în fiecare zi cu ei”.

Cum se simte cu atâtea fete în casă: “Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege”

Mihai Morar se consideră binecuvântat, mai ales pentru că fetele sunt protective, empatice și au un simț al curățeniei și al organizării:

“Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat”.

Nu simte nevoia să aibă și un băiețel: “Nici nevoia, nici dorința”

Chiar dacă nu simte nevoia de un băiețel, Mihai Morar preferă să nu își facă planuri în acest sens. El consideră că totul o să se întâmple așa cum este scris, astfel că nu crede că dorința de a avea un băiat sau o fetiță ține de părinți:

“Nu, nici nevoia, nici dorința. Spuneam mai devreme că degeaba ne facem planuri sau temeri că se întâmplă oricum cum e scris. Și, într-adevăr, cum facem noi, cum ne luptăm noi în fiecare zi, ceea ce depinde de noi. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat”.

Nu își face planuri de viitor

Întrebat dacă se mai gândește, alături de soția lui, la încă un copil, el ne-a dezvăluit că nu funcționează după planuri. Mihai Morar ne-a explicat că, în urmă cu 4 ani, ar fi spus că nu o să își mai mărească familia, dar Universul i-a făcut o surpriză și i-a adus-o pe Roua:

“O criză financiară, vine asta cu dușul în doi, vine criza termoenergetică. Nu știu, dacă mă întrebai acum 4 ani, când aveam gemenele, ziceam nu, și uite că a venit Roua. Nu este nimic plănuit, dar nu mai funcționează de mult după planuri”.

Video: Dorin Marinuș

 

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.