Mihai Morar împlinește 41 de ani. Cine este femeia care îi este alături de 16 ani. Secretul relației lor

Mihai Morar și-a sărbătorit aniversarea alături de familie.

Scris de: Daoud Andra

14 Oct. 2022

Mihai Morar împlinește 41 de ani astăzi și a fost copleșit de mesaje și urări din partea celor dragi. Prezentatorul matinalului de la Radio ZU a sărbătorit alături de familie și a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Cum a apărut Morar alături de soția lui, cu care este căsătorit de 16 ani, fiicele lor și părinții lui.

Mihai Morar împlinește 41 de ani și a sărbătorit alături de familie

La 41 de ani, Mihai Morar poate spune că are tot ce își dorește. Familia este cea mai importantă pentru el și nu putea sărbători aniversarea altfel decât alături de cei dragi. Omul de radio a postat o imagine pe rețelele sociale, în care apare împreună cu soția lui, Gabriela, cele trei fiice ale lor și părinții lui, veniți de la Baia Mare special pentru aniversarea fiului.

„Azi, la 41 de ani, nu-mi doresc neapărat ‘La mulți ani’, ci doar să repet poza asta cât mai mulți ani! Vă mulțumesc.”, a scris Mihai Morar în dreptul fotografiei.

Mihai Morar și Gabriela formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Femeia care îi este alături de mai bine de 16 ani este o prezență elegantă și discretă și i-a fost sprijin prezentatorului în tot acest timp. De-a lungul celor 16 ani de căsnicie, Gabriela i-a dăruit lui Mihai Morar trei fiice: gemenele Mara și Cezara și mezina Roua.

Prezentatorul matinalului de la Radio ZU și-a cunoscut soția în anul 2006 și și-a dat seama rapid că ea este sufletul său pereche. A cerut-o în căsătorie după doar câteva luni de relație și de atunci sunt nedespărțiți. Doi ani mai târziu s-au născut gemenele lor, Mara și Cezara. În anul 2019, familia s-a mărit cu încă un membru: Gabriela a adus pe lume o fetiță care a primit numele Roua.

Mihai Morar împlinește 41 de ani. Cine este femeia care îi este alături de 16 ani. Secretul relației lor
Fotografia postată de Mihai Morar, cu ocazia aniversării

Mihai Morar, despre secretul relației dintre el și soția lui

Deși formează un cuplu extrem de discret, Mihai Morar a vorbit, în câteva ocazii, despre căsnicia lui. Matinalul a spus care este secretul relației dintre el și soția lui.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde.”, a declarat în trecut Mihai Morar, pentru Libertatea.

Mihai Morar și soția lui au fost mai întâi colegi de serviciu. S-au cunoscut pe vremea când lucrau amândoi la Radio 21, înainte să se înființeze Radio ZU. Între timp, Gabriela a renunțat la job-ul din radio și s-a reorientat. Ea este învățătoare și este foarte dedicată profesiei sale. Soția lui Mihai Morar iubește foarte mult copiii și este înconjurată de ei și acasă, și la locul de muncă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *