Modele de unghii de Crăciun 2023. 10 idei de manichiură cu care vei face furori de Sărbători FOTO

Cum să îți faci unghiile pentru a atrage toate privirile

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2023

Perioada Sărbătorilor se apropie, iar decorațiunile de Crăciun au luat deja cu asalt magazinele. Nu numai bradul și casa pot fi decorate în spiritul acestei sărbători, ci și ținuta, machiajul sau manichiura pot fi adaptate pentru perioada festivă. Iată câteva idei de modele de unghii de Crăciun 2023, pe care le poți face acasă sau la salon!

Ce culori se poartă de Crăciun în 2023

Fiecare an vine cu noi tendințe în materie de fashion, frumusețe și decorațiuni. Unele alegeri clasice se păstrează însă în trend de la an la an și nu ai cum să dai greș cu ele. Indiferent că vorbim despre ținute festive, decorarea bradului, a locuinței, machiaj sau manichiură, există câteva culori care sunt puternic asociate cu Crăciunul.

Atunci când ne gândim la Crăciun, ne vine în minte culoarea roșie. O alegere clasică, cu care nu ai cum să dai greș în niciun an. Roșul se combină foarte bine cu auriul în perioada Crăciunului. Dacă în alte zile această combinație ar fi prea extravagantă, de Crăciun este permisă și chiar inspirată.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă ți-ai rupt unghiile. 4 trucuri practice și eficiente pentru a-ți repara manichiura

O altă culoare asociată cu sărbătoarea este verdele închis. Nuanța pe care o are bradul natural poate fi purtată, așadar, și la haine, accesorii, pe unghii sau ca machiaj al ochilor.

Modele de unghii de Crăciun 2023

Poți obține o manichiură de Crăciun originală și deosebită atât la salon, cât și acasă. Indiferent că optezi pentru ojă semipermanentă sau obișnuită, cu puțină răbdare, talent și ustensilele potrivite, vei avea un rezultat deosebit. Dacă nu te pricepi la pictura pe unghii, poți apela la stickere pe care să le lipești și să le fixezi apoi cu lac transparent. Pentru modelele mai complicate, poți merge la un salon de manichiură. Iată câteva idei care să te inspire!

Manichiura nude cu model auriu/argintiu

Aplică o ojă într-o culoare neutră pe toate unghiile, cu excepția a două dintre ele, pe care vei aplica ojă argintie sau aurie. Desenează modele de Crăciun, cum ar fi globulețe sau steluțe, cu oja argintie, peste baza nude. Fixează totul cu un lac transparent.

Citește și: 5 combinații de culori pentru unghii frumoase și elegante. Secretul unei manichiuri ca la salon

Verde închis, cu sau fără sclipici

O manichiură simplu de realizat, fără modele, dar de efect. Alege o ojă verde închis, cu irizații strălucitoare și nu vei trece neobservată!

French cu roșu/căciulițe de Moș Crăciun

Un model original pentru Crăciun este cel cu french roșu. Adaugă și puțin alb, pentru a obține efectul de căciulă de Moș Crăciun pe unghii.

Modele de unghii de Crăciun 2023
Model de unghii pentru Crăciun

Ombre cu verde și auriu

O manichiură mai complexă, dar care va atrage toate privirile. Combinația de verde cu auriu sau roșu cu auriu, în degrade, este foarte elegantă și de efect.

French argintiu cu steluțe

Un model ușor de realizat, dacă ai la îndemână sclipici argintiu. Se potrivește perfect pe unghiile lungi și poate fi purtat oricând, nu doar în perioada Crăciunului.

Citește și: Cum se pilesc, de fapt, unghiile. Greșeala pe care o fac numeroase persoane

Negru cu model alb

O bază neagră pe unghii poate fi folosită pentru a desena sau aplica un model cu alb. Poți folosi și stickere pentru unghii, cu oameni de zăpadă, globulețe sau alte modele. Contrastul cromatic creat va da un aspect wow unghiilor.

Beculețe colorate pe unghii

Un model ceva mai complex, dar care poate fi realizat de o manichiuristă pricepută. Baza aplicată pe unghii va fi una nude sau albă, iar peste ea se pot desena beculețe de Crăciun.

Vezi imagini cu manichiurile descrise mai sus, dar și altele la fel de spectaculoase, în galeria foto!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *