Modele de unghii pentru Halloween 2023. Idei de manichiură pe care le poți face acasă

Ce îți poți picta pe unghii în această noapte

Scris de: Daoud Andra

17 Oct. 2023

Noaptea de Halloween reprezintă o ocazie excelentă pentru cei cărora le place să se costumeze, dar și pentru a purta anumite accesorii inedite. Manichiura sau machiajul pot fi adaptate astfel încât să se potrivească cu petrecerile tematice de Halloween la care participi. Iată câteva idei de modele de unghii pentru Halloween 2023, care se pot face ușor acasă, fără să fie nevoie să te duci la salon.

Ce culori se poartă de Halloween

Sărbătoarea de Halloween a început să capete din ce în ce mai multă popularitate și la noi în ultimii ani. În seara de 31 octombrie, se organizează petreceri tematice, la care oamenii se pot costuma și se pot deghiza în personaje cât mai înfricoșătoare.

În ceea ce privește culorile care se poartă de Halloween, predomină negrul. O ținută all black poate fi potrivită pentru orice petrecere, dacă porți un accesoriu inedit, precum o pălărie de vrăjitoare sau un machiaj grafic. O altă culoare potrivită poate fi portocaliu, dat fiind faptul că dovlecii sunt puternic asociați cu această sărbătoare.

Citește și: 5 combinații de culori pentru unghii frumoase și elegante. Secretul unei manichiuri ca la salon

Modele de unghii pentru Halloween 2023

Spiritul de Halloween se poate purta și pe unghii. Manichiura poate fi un accesoriu inedit la petrecerile din această seară, așa că poți opta pentru culori și modele de unghii în ton cu această ocazie. Pentru a obține o manichiură perfectă pentru Halloween ai nevoie de ojă colorată, pensule subțiri, îndemânare și răbdare. Poți folosi și stickere, ștampile sau ștrasuri care se aplică pe unghii, dacă ai. Însă poți realiza manichiuri inspirate și doar cu ojă. Iată câteva idei!

Fantome pe unghii

De ce ai nevoie: ojă nude, ojă albă, ojă neagră, pensulă subțire

Aplică o bază neutră pe unghii sau chiar un lac transparent. Lasă-l să se usuce, apoi pictează cu ojă albă fantome pe fiecare unghie sau doar pe câteva dintre ele. Când acestea s-au uscat, folosește o pensulă subțire și ojă neagră pentru a le desena gură și ochi.

Citește și: Cum se pilesc, de fapt, unghiile. Greșeala pe care o fac numeroase persoane

Pânză de păianjen pe unghii

De ce ai nevoie: ojă nude, ojă argintie, pensulă subțire

Procedează în mod similar și aplică întâi un strat de ojă într-o culoare neutră. Când s-a uscat, folosește o pensulă subțire și oja argintie pentru a picta pânza de păianjen.

Unghii negre, cu sau fără model

De ce ai nevoie: ojă neagră, oje colorate, pensule pentru modele

Aplică o bază neagră pe unghii și las-o să se usuce bine. Poți lăsa unghiile așa sau poți picta modele precum pânză de păianjen, fantome sau orice te inspiră.

Citește și: Modele de unghii la modă în toamna 2023. Culorile vibrante și îndrăznețe, vedetele acestui sezon

Dovleci sau păienjeni pe unghii

De ce ai nevoie: ojă portocalie, ojă neagră, pensulă subțire

Aplică unul sau două straturi de ojă portocalie pe unghii, în funcție de cât de opacă este. Apoi, pictează cu ojă neagră păienjeni sau ochi și gură ca pentru dovleci.

Citește și: De ce ai nevoie pentru unghii cu gel acasă. Tot ce îți trebuie pentru a-ți face această manichiură

Schelet pe unghii

De ce ai nevoie: ojă nude, ojă albă, pensulă subțire

Un model ceva mai complex, însă care poate fi foarte de efect dacă este realizat cum trebuie. Aplică un strat de ojă într-o culoare neutră, mai întâi, iar după ce s-a uscat, încearcă să pictezi mâini de schelet, cu ajutorul ojei albe. Când se usucă, aplică un strat de lac transparent, protector.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *