Modele unghii de Revelion 2023. Cele mai interesante idei de manichiură pentru Anul Nou

Atunci când vine vorba despre manichiură, majoritatea doamnelor o aleg pe cea semipermanentă
Modele unghii de Revelion 2023. Cele mai interesante idei de manichiură pentru Anul Nou

Modele unghii de Revelion 2023, care vă vor scoate din anonimat. Revelionul se apropie cu pași repezi, iar Noul An își face prezența. Pentru că este un moment special și voi trebuie să fiți speciale, asortați ținuta pe care ați ales-o pentru petrecere, la o manichiură spectaculoasă. Fiți inventive și chiar dacă nu ajungeți la salonul de înfrumusețare, puneți-vă imaginația în practică chiar la voi acasă. Iată mai jos, câteva idei de unde vă inpirați pentru noua manichiură.

Modele unghii de Revelion 2023. Idei și propuneri pentru noaptea dintre ani

Atunci când vine vorba despre manichiură, mjoritatea doamnelor o aleg pe cea semipermanentă, executată de cele mai multe ori în saloanele de înfrumusețare. Motivul este acela că oja rezistă până la trei săptămâni pe unghii, ceea ce este extrem de practic. Însă și manichiura clasică e la modă, mai ales dacă după petrecerea de Revelion, nu vreți să rămâneți pe unghii cu globuri strălucitoare și steluțe magice.

Iată câteva idei de unghii pe care le puteți alege

Fulgi de nea

Cu fulgii de nea mergeți la sigur. De altfel, această manichiură o poți face atât de Crăciun cât și de Revelion. Este o manieră ușoară de a apela la această variantă, însă impactul este uluitor.

Modele unghii de Revelion 2023 fulgi de nea
Modele unghii de Revelion 2023 fulgi de nea

Dungi sclipitoare

Ceea ce face această manichiură atât de fascinantă este strălucirea extremă.

Modele unghii de Revelion 2023
Modele unghii de Revelion 2023

Dungile sclipitoare nu fac decât să vă scoată din anonimat. De altfel, oricând veți aplica sclipici pe unghii, cu siguranță veți atrage atenția tuturor.

Verde smarald

Puteți fi elegante cu un verde smarald curat. Asortați-l cu un machiaj de sărbători și sunteți gata pentru orice petrecere. Pentru a fi speciale trebuie să fiți îndrăznețe și să riscați.

Modele unghii de Revelion 2023
Modele unghii de Revelion 2023

Este o culoare plăcută și care poate fi purtată și la alte ținute, după ce ați trecut de petrecerea de Revelion.

Pietre prețioase colorate

Strasurile mici arată aproape ca niște ornamente mici pe degete. Acest model pe unghii este cel mai des întâlnit în seara de Revelion. Poate diferă doar modelul pe care fieecare l-a ales, pentru a fi cât mai special.

Globuri strălucitoare

Globulețele colorate și strălucitoare vor fi mereu o alegere inspirată pentru seara de Revelion. Puți face un astfel e desen și de Crăciun. Manichiura va fi cu adevărat specială.

Pastel și argintiu

Pentru acest model aveți nevoie de o culoare pastel și un argintiu cu sclipici. Dacă nu agreați sclipiciul, puteți înlocui cu o folie de transfer argintie care să arate ca o oglindă. Puteți alege orice ojă, culoare pastel, galben, verde, albastru sau roz.

Modele unghii de Revelion 2023
Modele unghii de Revelion 2023

Vișiniul, o culoare puternică

Puteți alege și alte nuanțe de roșu la fel de puternice. Pentru a face un mic detaliu care să scoată din anonimat manichiura, adăugați pe inelar la baza unghiei câteva strasuri.

Modele unghii de Revelion 2023
Modele unghii de Revelion 2023

 

Albastru intens și argintiu

Aplicați două straturi de ojă albastră, lăsați să se usuce bine, apoi cu o ojă argintie mată fără sclipici, adăugați câteva detalii, astfel încât manichiura să devină una unică.

Roșul este un clasic de sărbători

Crăciun sau Revelion, manichiura cu ojă roșie nu va da greș niciodată, mai ales dacă îi adăugați câteva nuanțe de argintiu sau auriu. Peste această ojă clasică puteți adăuga ștrasuri care vor face ca unghiile să devină spectaculoase.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *