Modelul balayage care va face furori în 2024. Trendul a fost preluat deja de vedete

Look-ul te întinerește semnificativ

Scris de: Daoud Andra

19 Feb. 2024

Fiecare an vine cu noi trenduri, atât în ceea ce privește vestimentația, cât și părul, machiajul sau manichiura. Femeile sunt preocupate constant să arate bine, iar dacă vrei un look care să nu se demodeze și să te facă să strălucești în fiecare zi, acesta este balayage-ul. În 2024 se poartă un anumit model de balayage, iar câteva vedete internaționale au preluat deja trendul.

Ce model de balayage este în vogă în 2024

Despre balayage se vorbește constant, de câțiva ani buni. Este acea tehnică de vopsire a părului care presupune o nuanță mai deschisă și una mai închisă. Tonul mai închis este aplicat la rădăcină, în timp ce pe lungime părul are o culoare puțin mai deschisă. Poate fi însă făcut și sub formă de șuvițe, iar părul de la suprafață să aibă un ton mai deschis, ca și cum ar fi fost decolorat natural de soare.

Indiferent ce model de balayage ai alege, trebuie să ții cont de două aspecte: să ți se potrivească și să alegi un hair stylist care se pricepe să vopsească după această tehnică. Rezultatul final trebuie să fie unul cât mai natural și să îți pună în evidență trăsăturile. Balayage-ul se poate face pe aproape orice culoare, dar predomină nuanțele de blond, arămiu și șaten.

Citește și: Tunsoarea anti-îmbătrânire. Look-ul spectaculos care vă va întineri aspectul, este ușor de întreținut și nu se demodează

În 2024, se poartă balayage-ul cu accente strălucitoare, iar Shakira a făcut deja o vizită la salon pentru a se vopsi astfel. Părul trebuie să aibă o strălucire naturală, care să îl facă să arate suplu și sănătos. În acest fel, nu doar că vei arăta bine în fiecare zi, dar acest look îți va șterge câțiva ani buni de pe chip și te va întineri vizibil.

Shakira poartă nuanța perfectă de balayage

Cât costă un balayage în 2024

Atunci când alegi o astfel de tehnică de vopsire, ține cont că trebuie să apelezi la un profesionist și este nevoie de o anumită îngrijire și întreținere, pentru a menține culoarea părului și aspectul sănătos al acestuia. În ceea ce privește costurile, acestea depind de oraș și de salonul pe care îl alegi pentru schimbarea de look.

Citește și: 3 culori de păr care vor domina anul 2024. Tendințele care te vor ajuta să fii fermecătoare în noul an

De asemenea, contează de la ce nuanță pornești și la ce nuanță vrei să ajungi, pentru că poate fi nevoie de decolorări repetate. Celebrul hair stylist Sorin Stratulat a dedicat recent o postare pe rețelele de socializare chiar acestui tip de look. Specialistul a explicat că, pe lângă decolorare și vopsire, mai este nevoie și de tratamente pentru păr, dar și de produse profesionale de îngrijire, pe care să le folosești acasă.

Specialistul în îngrijirea părului estimează că un balayage bine realizat costă în jur de 1.250 de lei. Dacă adaugi și tratamentele și produsele de îngrijire a părului de care ai nevoie acasă, ajungi undeva la peste 2.000 de lei. Părul trebuie să fie revopsit de trei ori pe an, pentru a menține culoarea.

Citește și: Cât costă un balayage, în 2024. Ce trebuie să știi înainte de a alege această tehnică populară de vopsire a părului

”Întrebarea către orice hair stylist nu este ‘cât de blondă poți să mă faci?’ Ci ‘cat de dispusă sunt să investesc timp, energie și bani în a îmi îngriji părul după ce am devenit blondă?’ Odată ce îți pui această întrebare crede-mă pe cuvânt poți să te faci cât de blondă vei vrea. Și îți reamintesc că nu toată lumea trebuie să poarte aceeași nuanță de blond. Îți spun aceste lucruri nu pentru a te descuraja, ci dimpotrivă pentru a te informa cât mai realist astfel încât să fie cea mai bună decizie pentru tine și pentru părul tău”, a scris Sorin Stratulat, pe Instagram.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
Continuă plecările din Antene! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare nu mai apare pe post...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *