Motivul pentru care Carmen Brumă nu-și expune viața personală pe internet. Iubita lui Mircea Badea a recunoscut: “De cel puțin 20 de ani!!” VIDEO EXCLUSIV

De ce a luat decizia de a rămâne discretă

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cei doi au împreună un băiat, Vlad. Chiar dacă au o relație de foarte mult timp și se bucură de succes pe plan profesional, ambii fiind cunoscuți, aceștia au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, vedeta ne-a vorbit despre această decizie.

Carmen Brumă, detalii despre viața personală

Carmen Brumă a recunoscut că niciodată nu i-a plăcut să își expună viața personală în spațiul public, astfel că a luat, încă din trecut, decizia de a nu discuta despre latura amoroasă. Ba chiar, superba vedeta a punctat că nu discută despre anumite intimități nici cu prietenii apropiați. Aceasta și partenerul său, Mircea Badea, preferă să fie cât mai discreți atunci când vine vorba despre familia pe care au format-o:

“Adevărul este că nici nu mai știu! (n.r. când a luat decizia să nu își expună viața personală) Eu sunt în lumea aceasta de cel puțin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800! (râde) Nu știu să spun, pe cuvânt! Nu știu să spun când am luat decizia aceasta. Nu mi-a plăcut niciodată! A fost o decizie nu foarte calculată. A fost o decizie luată natural! Eu așa sunt!

Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, să povestesc foarte multe intimități în spațiul public. Nu îmi place să povestesc nici de față cu oamenii care fac parte din cercul meu restrâns de prieteni, darămite într-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!”

Nu vorbește despre viața personală

De asemenea, Carmen Brumă a punctat că nu este genul care să vorbească cu apropiații despre ce se întâmplă în viața personală. Chiar dacă nu simte nevoia să se descarce în acest fel, vedeta a recunoscut că știe să îi asculte pe cei dragi atunci când au nevoie de ea:

“Nu sunt genul! (n.r. să vorbească cu prietenii despre viața personală) Nu simt această nevoie! Sunt un foarte bun ascultător. Nu simt nevoia să mă descarc în acest fel! (n.r. să își spună problemele)”

Citește și Carmen Brumă, despre copilăria ei: „Am fost o fată cu posibilități materiale modeste”. După ce tânjea și câți bani cheltuie acum pe haine: „Îi visam noaptea” VIDEO EXCLUSIV

Ce a observat la fanii săi

Chiar dacă postează foarte rar fotografii cu partenerul său, Mircea Badea, Carmen Brumă a văzut că fanii se bucură foarte tare atunci când este văzută cu tatăl copilului său. Astfel, la ocazii speciale, aceasta le oferă admiratorilor câte o imagine:

“Am observat! De asta o și fac. Am văzut că îi interesează. Din când în când pot să fac acest lucru, la evenimente speciale!”

Citește și De ce nu a apărut niciodată Carmen Brumă în filme sau seriale: “Am fost chemată de câteva ori la casting!” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *