Motivul pentru care Daniel Nuță este confundat din ce în ce mai des cu Smiley: ”Le zic că sunt fratele lui geamăn” VIDEO EXCLUSIV

Ce pătește actorul din cauza lui Smiley

Daniel Nuță s-a făcut remarcat în diferite proiecte de televiziune și filme internaționale, însă lumea continuă să-l confunde cu Smiley. Cu atât mai mult cu cât ambii au renunțat la părul lung în același timp. Daniel Nuță a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îl amuză atunci când lumea îl strigă pe stradă și îl confundă cu juratul de la ”Vocea României”, însă i-ar plăcea să-l aprecieze și pentru ceea ce face el din punct de vedere profesional.

De ce lumea îl confundă pe Daniel Nuță cu Smiley

Pe Daniel Nuță îl amuză faptul că lumea în confundă cu Smiley, însă și- ar dori enorm ca cei de acasă să-l recunoască de pe urma proiectelor pe care le are, cel mai recent fiind serialul de televiziune ”Groapa”.

”Chiar așa este și efectiv mi se pare, fără să ne vorbim, nu am vorbit niciodată cu Andrei, dar ne-am potrivit și la tuns. Adică am stat atâția ani, și eu și el, cu părul lung și acum s-a tuns el, m-am tuns și eu. Fără să vreau. Adică a venit proiectul ăsta și a trebuit să mă tund, iar oamenii îmi ziceau din nou că semăn cu el”, ne-a povestit amuzat Daniel Nuță, care, la un moment dat, le-a spus unor admiratori că este fratele geamăn al juratului de la ”Vocea României”:

”S-a întâmplat și pe stradă, din mașină să mă strige: Smiley, Smiley fă o poză cu noi. Le ziceam că nu sunt Smiley, sunt fratele lui geamăn”.

Ce rol are în serialul ”Groapa”

Însă Daniel Nuță nu are nicio legătură cu industria muzicală, deși în serialul ”Groapa” interpretează un tânăr care își dorește o carieră muzicală, însă soarta face ca să ajungă în mijlocul împușcăturilor și a situațiilor extreme care au loc în familia lui:

”Ne-am bătut mult în serial, cu răsturnări de mașini, mers ca Rambo prin Dunăre, prin nisip. E fain rău. Am intrat și în Dunăre. Am intrat cu mașina direct. Nu eu, nu știu cine. Trebuie să vă uitați la serial. Real îmi doresc ca Sasha să fie un personaj iubit de oameni și un personaj care să inspire oamenii pentru că și pe mine mă inspiră. De foarte multe ori nu sunt de acord cu ceea ce face, dar nu sunt de acord pentru că mi se pare mult prea principial și lasă de la el tot timpul, e super generos. Crede foarte tare în oameni și dacă aș vorbi cu el i-aș spune: ”Bă,
băiatule, lumea nu e chiar așa”. Dar are sufletul ăsta mare și chiar crede că lumea se poate schimba și oamenii se pot schimba”, ne-a povestit Daniel Nuță despre personajul său.

”Trebuie să ne trezim la 4. Uneori ajungem acasă tot la 4”

Dat fiind faptul că are rolul principal în serial, Daniel Nuță are parte și de mai multe ore de filmare decât ceilalți colegi, așa că pentru el totul este într-un ritm alert. Pentru a face față cu brio scenelor de acțiune, dar și ritmului în care decurg filmările, tânărul are grijă să-și păstreze condiția fizică și încearcă să se odihnească mai mult.

”Alerg în Herăstrău cât pot de mult, când am timp. Merg și la sală ca să mențin rezistența, pentru că ritmul este foarte alert și e nebunie. Nu ne-am mutat încă la Giurgiu. În principiu ne-am cam obișnuit cu ritmul ăsta și singurul care s-a mutat este Nicu Mihoc, dar el s-a mutat de la începutul proiectului pentru că i-a fost mult mai simplu. Dar pentru noi e ritmul ăsta, știm că trebuie să ne trezim la 4, la 6 suntem pe set, la make-up nu înțelegem nimic, dar până la 7 ne revenim și suntem gata de filmări”, ne-a povestit Daniel Nuță, care nu a putut, până în momentul de față, să-și creeze un program, căci filmările sunt diferite de la o zi la alta:

„Am filmat până acum split, adică jumătate zi, jumătate noapte și terminam filmarea undeva la 3 dimineața și ajungeam acasă la 4. Filmând două-trei săptămâni în ritmul ăsta, deja și când am liber tot la 4 adorm că așa s-a obișnuit corpul. Nu am ce să fac. Stau, mă mai uit la seriale, am mult text de învățat. Deci îmi ocup timpul ăsta. În principiu profit de timpul ăsta și dorm cât se poate de mult”.

”Nu mai am timp de nimic și nici nu vreau să-mi încarc mintea cu altceva”

Din fericire, mai prinde câteva minute de somn în pauzele dintre filmări, în rulota sau spațiul amenajat de la Giurgiu, acolo unde se desfășoară acțiunea serialului.

”Avem rulota aproape și care cum prindem un somn de cinci minute. Știi cât de mult contează ca după aceea să fii fresh din nou pentru filmare, că ritmul este într-adevăr alert. Ne lasă și ne înțeleg. Plus că au fost niște zile de căldură groaznice, câte 45 de grade. Și țânțari mulți. Ne-au omorât țânțarii. Este o anumită perioadă, după ce se lasă întunericul, de vreo două ore, când este măcel. Pe malul Dunării este de-a dreptul măcel. Noi suntem cu tricouri, dar cei din echipă zici că sunt îngrijitori de albine, își pun și plase pe față”, a mai dezvăluit actorul câteva detalii despre platourile de filmare, completând că de multe ori le-au dat mari bătăi de cap regizorilor:

”Când am filmat promo-ul și finalul cu toată lumea în V-ul acela, stăteam la macaralele și trebuia să urce drona și noi să stăm nemișcați vreo două-trei minute. Eram cu Emilian Oprea, cu Iulian Postelnicu, cu Tudor Istodor, cu Nicu Mihoc și Răzvan Oprea și trebuia să stăm nemișcați, iar noi ne mișcam încontinuu că ne înțepau țânțarii. Ne rugam să se termine mai repede”.

În timp ce ceilalți colegi de filmări, actori sau cântăreți, au și alte proiecte în paralele și când nu sunt la filmări fie că sunt la spectacole de teatru sau concerte, Daniel Nuță mărturisește că nu își dorește să accepte și alte proiecte. Are în derulare spectacole de teatru, însă le onorează doar pe acelea.

”Nu mai am timp de nimic și nici nu vreau să-mi încarc mintea cu altceva deocamdată. Proiectul ăsta îmi este de ajuns, mă solicită foarte tare și vreau să fiu cât se poate de focusat, așa că deocamdată nu. Or să vină și alte proiecte. O să vedem cum o să facem cu programul de la teatru, dar în principiu trebuie să găsim o soluție”, a mai completat Daniel Nuță pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *