Motivul pentru care Ioana Ginghină nu a mai vrut să facă un copil. ”Mi se par îngeri oamenii care înfiază copii” VIDEO EXCLUSIV

”Am atâția copii în jur. Tot timpul”

Ioana Ginghină a oscilat de-a lungul timpului între a mai avea sau nu un al doilea copil, astfel încât în momentul de față nu își mai dorește să mărească familia. Pe de-o parte pentru că ar fi o diferență mult prea mare de vârstă între Ruxi și un posibil frate sau soră, dar și pentru că recunoaște că nici nu mai are răbdarea să o ia de la capăt. Ioana Ginghină a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că se bucură de copiii pe care îi are la școala ei de actorie, fără să mai simtă nevoia să aibă parte de aceeași energie și acasă.

”Ruxi a fost întotdeauna independentă”

Mai mult decât atât, deși de-a lungul timpului a vizitat mai mult centre de plasament și a cunoscut mulți copiii pe care și-ar fi dorit să îi ia acasă, Ioana Ginghină a considerat mereu o responsabilitate mult prea mare adoptarea unui copil, mai ales atunci când familia are deja cel puțin un copil biologic.

”Nu știu dacă mai există acum, dar era un orfelinat, Pinochio, unde mă duceam și făceam ateliere pentru copii cu echipa mea de la MiniArtShow. Mai donam diverse lucruri, dar în principiu făceam ateliere cu ei.

De Crăciun, de Paște, de ceva, mergeam și petreceam timp cu ei. Câteodată mai veneau ei la noi. Erau niște doamne foarte drăguțe și îi mai aduceau. Pe Ruxi am luat-o întotdeauna cu mine, întotdeauna a donat.

N-are probleme, chiar nu a avut niciodată probleme să dea jucăriile mai departe. Am dus-o chiar și la nevăzători unde a avut șocul cel mai mare. Am dus-o peste tot. Mi se pare că orice copil trebuie să cunoască că în societate există și altfel de copii, copii speciali”, ne-a povestit actrița.

Citește și: Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Actrița nu s-a sfiit să recunoască: ”Toți vecinii erau exasperați” VIDEO EXCLUSIV

Înconjurată zilnic de copii, atât la Teatrul ”Ion Creangă” unde are spectacole, cât și la școala ei de actorie, Ioana Ginghină nu a avut timp să simtă că îi lipsesc plânsete de copil sau activități cu un copil mic.

”Cred că de aia nu am luat niciunul acasă. Am atâția copii în jur. Tot timpul. Mă și gândeam recent că am atâția copii la școală încât măcar acasă să fie doar unul. Glumesc acum.

Sincer chiar mi se pare o responsabilitate foarte mare. Mi se par îngeri oamenii care înfiază copii, mai ales că sunt de părere că este foarte greu atunci când ai și tu un copil biologic.

Mie mi-ar fi frică să nu fac diferențe. Adică să nu se bazeze copilul meu că este protejat și să încep să îl alint mai tare pe celălalt”, a completat actrița.

Ioana Ginghină încearcă să înțeleagă schimbările hormonale ale fiicei sale

Fizic nici nu ar mai avea timp să se ocupe de un nou membru al familiei, căci în clipa de față se dedică trup și suflet fiicei sale. Ruxi este la perioada adolescenței, o perioadă nu tocmai ușoară pentru mulți părinți, asta pentru că tinerii trec prin diverse schimbări hormonale, ceea ce duce la multe schimbări de comportament.

”De club încă nu este, dar nici nu o las. Dacă sunt și eu în zonă, cu mare drag aș merge cu ea. Dar așa singură nu o las încă. Este prea mică.

Chiar tot discut despre asta în ultimul timp și mă mai blamează lumea că nu o las, dar eu nu înțeleg lumea pentru că lumea nu înțelege că nu vreau să încalce legea”, ne-a explicat actrița.

Subliniază faptul că rareori ține cont de sfaturile celor din jur, spre deloc pe cele venite din partea unor persoane care nu au experimentat pe propria piele ce înseamnă aceste schimbări ale adolescenților din ziua de azi.

”Niciodată nu am fost fan parentingul nou pentru că, lucrând la Teatrul ”Ion Creangă” și vâzând copii agitați în timpul spectacolului, iar alți copii care nu puteau să vadă spectacolul, am fost cumva din prima împotriva parenting-ului nou. Fiecare își crește copilul cum consideră mai bine”.

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară: “Dacă, Doamne ferește, mă despart de Cristi, o să mă mai mărit încă o dată” VIDEO EXCLUSIV

Actrița este singură de faptul că va trece cu bine de această perioadă, mai ales că a reușit să o crească și să o educe pe fiica ei astfel încât să știe să cearnă doar lucrurile care au o adevărată împortanță în viața ei.

”N-a fost niciodată bebelușul mamei, Ruxi a fost întotdeauna independentă. Asta am și cultivat așa în ea, dar acum na, ce să zic, este foarte complicat.

E o perioadă extrem de grea și de complicată, cu multă luptă psihică, cu multe discuții. Încă sunt acolo pe poziții, dar nu știu cât mai rezist”, a completat Ioana Ginghină pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *