Motivul pentru care Oana Radu și Cătălin Dobrescu locuiesc în aceeași casă, deși și-au anunțat despărțirea: ”În 2-3 luni vom lua o decizie importantă”

Ce spune artista despre o posibilă împăcare

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2023

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Radu anunța că s-a despărțit de soțul ei, după un mariaj de 3 ani. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, artista și Cătălin Dobrescu locuiesc în continuare sub același acoperiș și nu au luat încă o decizie cu privire la ce vor face cu bunurile comune.

Oana Radu încă locuiește cu fostul soț

Chiar dacă relația dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a ajuns la final, cei doi locuiesc în continuare împreună. Cântăreața a recunoscut că niciunul dintre ei nu s-a mutat definitiv din locuința conjugală, însă urmează să facă și acest pas. În urmă cu ceva timp, cei doi au achiziționat un apartament în București, pe care l-au amenajat așa cum și-au dorit.

După despărțire, nu au luat încă o decizie cu privire la cum vor împărți bunurile, astfel că locuiesc în continuare amândoi, în aceeași casă. Cu toate acestea, Oana Radu spune că nu mai există cale de împăcare. Recunoaște însă că trebuie să ia o decizie, astfel încât să încheie definitiv relația și să poată merge mai departe.

Citește și: De ce Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit, după 3 ani de căsnicie: „Ne-a făcut rău chestia asta”

”Da, încă locuim împreună. E mult spus locuim împreună, cel puțin eu am încercat să-mi mut puțin locuința în diferite părți. De ce? Nu pentru că nu ne-am înțelege bine, nu pentru că aș avea probleme, eu cred că nu ne vom putea desprinde dacă o să locuim în continuare împreună. (…) Nu vreau să zic asta pe post (n.r.: dacă îl mai iubește sau nu), consider că dacă am hotărât să ne despărțim e clar că ceva acolo nu mai funcționa.”, a declarat Oana Radu, într-o intervenție TV.

Cu ce se ocupă Cătălin Dobrescu, de fapt. Din ce face mulți bani fostul soț al Oanei Radu
Cătălin Dobrescu și Oana Radu

Cum s-au cunoscut cei doi

Oana Radu și Cătălin Dobrescu erau împreună de mai bine de trei ani și erau căsătoriți. Cântăreața și-a cunoscut soțul după ce a trecut printr-o perioadă dificilă, iar el i-a fost alături, mai întâi ca antrenor de fitness, apoi ca partener de viață. Cătălin Dăbrescu a ajutat-o pe Oana Radu să slăbească și să se tonifieze, ajungând la cea mai bună formă a sa. În urmă cu câteva săptămâni, artista a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de soțul ei. Nu se grăbește însă să ia o decizie cu privire la locuință.

Citește și: Ce studii are Oana Radu și cum arăta înainte să slăbească 65 de kilograme. Imaginile pe care nu vrea să le mai vadă, cu greu o recunoști

”Ideea este că noi am hotărât să punem punct acestei relații și cred că dacă locuim împreună nu e ok. Momentan avem niște lucruri de împărțit, până vom decide cum le vom face, tocmai pentru că nu am rămas dușmani, nu ne grăbim, lăsăm lucrurile să se așeze, vedem cum vor decurge lucrurile și în 2-3 luni vom lua o decizie importantă.”, a mai adăugat artista.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *