Nicoleta Nucă, despre zvonurile legate de sarcină care au apărut de-a lungul timpului: „Aș putea să am o echipă de fotbal”. Ce spune despre greutatea ei VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a făcut lămuriri importante

De multe ori apar diferite zvonuri despre vedetele din România, iar Nicoleta Nucă nu a scăpat de acestea! Cântăreața ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că s-a amuzat copios atunci când și-a dat seama că, din 2 în 2 luni, mulți credeau că o să aibă un bebeluș. Astfel, frumoasa vedetă s-a decis să nu mai citească tot ce se scrie despre ea.

Nicoleta Nucă, despre zvonurile apărute despre ea

Nicoleta Nucă, prezentă la avanpremiera filmului “Madame Web”, ne-a mărturisit că niciodată nu caută ce se scrie despre ea, astfel că nu și-a creat o alertă cu numele său pentru Google. Vedeta preferă să nu bage în seamă speculațiile, mai ales atunci când se scrie că ar fi însărcinată:

“Mă interesează foarte puțin acest lucru! Atât îmi mai trebuie! Aș înnebuni dacă aș citi toate tâmpeniile care s-au scris de-a lungul timpului! Dacă m-aș lua după articolele din presă, aș avea în momentul de față o echipă de fotbal la număr de copii! Am foarte multe kilograme în plus, este ceva exorbitant dacă te bagi acolo!

Am zis că nu am nevoie de această informație, că este total inutilă pentru creierul meu! E o informație care nu îmi face bine, nu este bine să citesc lucruri inventate! Nu zic că este o regulă, dar există și astfel de articole. Atunci, am învățat să nu caut!

Ce știu că am spus într-un anumit interviu, știu că am vorbit eu! În rest, speculațiile nu le bag în seamă sub nicio formă! Nu mă caut pe Google, nu fac chestii de genul deloc!”

Ce spune despre silueta ei

De asemenea, Nicoleta Nucă a punctat că este asumată atunci când vine vorba despre silueta ei. Vedeta nu bagă în seamă gurile răutăcioase care spun că are kilograme în plus sau în minus, simțindu-se foarte bine în pielea sa:

“Nu știu dacă sunt cea mai asumată persoană, dar sunt suficient de asumată atunci când vine vorba despre aspectul meu fizic. Sunt OK cu faptul că, în ani, am mai oscilat cu greutatea! Acum nu vorbim de zeci de kilograme în plus sau în minus!

Fiind minionă, orice kilogram în plus este mai vizibil, dar nu mă deranjează! Sunt femeie și femeile, în mod normal, oscilează cu greutatea ceva mai mult ca bărbații! În plus, atâta timp cât eu mă simt bine cu mine și cu corpul meu, în rest ce mai contează?”

Citește și Nicoleta Nucă a fost un copil atipic. Ce făcea artista în copilărie: ”Eram puștoiacă fără minte” VIDEO EXCLUSIV

Ce zvonuri au amuzat-o

Cât despre zvonurile care au amuzat-o cel mai tare de-a lungul timpului, Nicoleta Nucă a mărturisit că tot ce a avut legătură cu o posibilă sarcină a fost comic:

“Cred că acesta cu copiii, cu sarcina! Am fost de atât de multe ori gravidă conform zvonurilor încât am zis că aș putea să am o echipă de fotbal! Am zis: “Cum ar fi posibil să am atâția copii într-un interval atât de scurt?”. M-am amuzat copios! În perioada pandemiei m-am îngrășat, într-adevăr, ca toată lumea, de altfel!

Atunci existau aceste speculații. La 2 luni se zvonea: “S-a îngrășat! Cred că e însărcinată!”. M-au prins la un moment dat când am ieșit din restaurant. Eram relaxată, îmbrăcată cu o cămașă largă, cu blugi: “Gata, e gravidă! Se vede că e gravidă!”. La 2 luni mă trezeam cu genul acesta de articole.”

Citește și Nicoleta Nucă recunoaște că are personalitate multiplă. ”În viața de zi cu zi sunt timidă și introvertită” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *