Nicoleta Nucă, detalii incredibile despre iubitul ei. Ce refuză să facă Alex Ursache: “Are suficientă încredere în mine” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre comentariile negative din social media

Nicoleta Nucă și Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cei doi fiind logodiți. Totuși, chiar dacă fac parte din același domeniu, bărbatul preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a oferit detalii despre iubitul ei, explicând că acesta nu caută interviurile în care ea vorbește despre relația pe care o au.

Nicoleta Nucă, despre iubitul ei

Logodnicul vedetei, Alex Ursache, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă o mai însoțește pe Nicoleta Nucă la diferite evenimente. Totuși, el niciodată nu a simțit presiunea faimei, ținând cont că face parte din domeniul în care activează și artista:

“Azi nu a vrut să mai vină! (n.r. la avanpremiera filmului “Madame Web”) De obicei îl iau cu forța după mine, nu îi plac lui evenimentele mondene în general și nu este cel mai mare cinefil din lume. Azi mi-a zis: “Du-te cu o prietenă, nu mă mai lua la toate filmele din lumea aceasta că nu mai pot!”

Atunci l-am scutit! Nu, de ce să simtă presiune? Nu este afectat în mod direct de ce fac. Oricum, el este în domeniu, dar în spatele cortinei, să zic așa! Știe foarte bine cum este lumea aceasta, este obișnuit, dar nu îi place să apară, atâta tot!”

Nu se uită la interviurile ei

Mai mult, frumoasa artistă a punctat că iubitul ei nu caută ce declarații face în interviuri, având încredere că aceasta o să vorbească frumos de relația lor, ceea ce se și întâmplă de fiecare dată:

“Nu știu, cel puțin față de mine în mod intenționat nu o face! Dacă stă acasă ascuns și caută, nu știu! (râde) Dar în principiu nu! Nu e genul care să stea să caute ce am zis, ce nu am zis, să vadă ce vorbesc în interviuri. Are suficientă încredere în mine încât să mă lase să vorbesc ce consider! Oricum, știe că o să spun lucruri frumoase despre el și relația noastră.”

Citește și Ce a pățit Nicoleta Nucă la prima întâlnire cu viitorul soț: „Bineînțeles că nu am știut, nu eram conștientă de treaba aceasta” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre comentariile negative de pe social media

De asemenea, Nicoleta Nucă a punctat că răspunde la unele comentarii negative dacă poate schimba părerea unei persoane. Totuși, în cazul în care observă jigniri la adresa ei, vedeta preferă să blocheze oamenii care vorbesc urât pe social media. Aceasta preferă să se țină departe de scandaluri atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi:

“Depinde! În principiu, tind să răspund și eu, depinde de comentarii. Dacă sunt comentarii pertindente la postările mele și pot să vin cu un contraargument, da, dar nu sunt genul care să facă mahala! Nu sunt așa nici în viața de zi cu zi, nu sunt genul de om care face scandal, în general. Nu o să mă prindeți pe mine printr-un scandal monden niciodată!

În schimb, în comentarii, dacă pot să vin cu un contraargument prin care anulez declarația pe care o face o persoană, atunci o să o fac! Dacă este pur și simplu o jignire gratuită, de cele mai multe ori o să o ignor în totalitate!

O să șterg comentariul și o să dau block. Există haterii care asta caută, să vină la tine pe pagină și să arunce o răutate, atâta pot! Nu mă frustrează, nu mă interesează, dar vreau să îmi curăț viața de oamenii care trimit energie negativă către mine!”

Citește și Nicoleta Nucă a învățat să pună banii la comun cu viitorul ei soț, însă nu vrea să renunțe la o regulă de aur VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *