Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, s-au despărțit. Motivul care a dus la ruptură, deși cei doi vorbeau de nuntă: “Discuții și încercări”

Erau logodiți de 3 ani

Scris de: Daoud Andra

23 May. 2024

După o relație ce dura de mai mulți ani, Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus ”adio”. Cei doi erau logodiți și se gândeau la căsătorie, însă artista a anunțat pe rețelele de socializare că ea și toboșarul au ales să meargă pe drumuri separate.

Nicoleta Nucă s-a despărțit de iubit

În vara anului 2021, Nicoleta Nucă primea inelul de logodnă de la iubitul ei, Alex Ursache. Cei doi se gândeau la căsătorie și aveau planuri mari împreună, însă relația lor a ajuns la final. Artista și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare de curând, când a făcut anunțul legat de despărțire.

Vedeta nu a dorit să dea prea multe detalii cu privire la motivele separării și a spus că preferă să le păstreze pentru ei. De asemenea, a menționat că a rămas prietenă cu fostul logodnic și că vor colabora în continuare pe plan profesional, el fiind, la rândul său, muzician.

Vezi și: Nicoleta Nucă, detalii incredibile despre iubitul ei. Ce refuză să facă Alex Ursache: “Are suficientă încredere în mine” VIDEO EXCLUSIV

”Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat.

A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase. Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar”, a scris Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

Mesajul publicat de artistă pe Instagram

Ce spunea artista despre nuntă, în urmă cu ceva timp

Nicoleta Nucă a vorbit, în câteva ocazii, despre nunta cu iubitul ei. Artista și Alex Ursache aveau planuri de căsătorie, însă nu se grăbeau să facă pasul cel mare, după cum declara vedeta. În urmă cu aproximativ un an, cântăreața a dat un interviu pentru EGO.ro, în care a declarat că vor face acest pas când se vor simți amândoi pregătiți, nu pentru că pune presiune lumea din jur.

“Este în plan (n.r. nunta), când o fi să fie. Nu există presiune în privința asta din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea noastră. Suntem relaxați, când o fi să fie, o vom face, ne vom organiza. Nu vrem să facem acest eveniment doar de dragul de a închide gura lumii, cumva, ci doar atunci când o să putem să organizăm totul așa cum ne dorim. Eu am pretenții foarte mari, nu el, să fie așa, să fie pe dincolo, rochia nu știu de care, locația nu știu de care. Să ne organizăm, căci nu este așa de ușor cum credeam”, spunea artista, în martie 2023.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *