No make-up make-up: cum realizăm un look natural. Trucuri de la Claudia Preduca, make-up artist: „Oferă tenului luminozitate” SPECIAL

Claudia Preduca: „Este vorba despre un machiaj cât mai natural”

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

No make-up make-up: cum realizăm un look natural. Trucuri de la Claudia Preduca, make-up artist: „Oferă tenului luminozitate” SPECIAL

Multe femei nu concep să iasă din casă fără machiaj. Chiar dacă este vorba despre un make-up simplu și minimalist, doamnele și domnișoarele se simt mai sigure pe ele atunci când sunt machiate. Unul dintre cele mai naturale rezultate este obținut cu așa-zisul no make-up make-up, rapid și ușor de realizat. În plus, poate fi purtat cu ușurință la școală și la birou, iar make-up artistul Claudia Preduca ne dezvăluie câteva dintre secretele lui.

Claudia Preduca, make-up artist: „Vom folosi produse cremoase”

Bună, Claudia! Astăzi aș vrea să vorbim puțin despre machiajul minimalist, așa-zisul no make-up make-up. Spune-ne, te rog, ce presupune această tehnică de machiaj?

Este vorba despre un machiaj cât mai natural, cât mai puțin produs astfel încât să pară că nu purtăm deloc machiaj . Este un machiaj care oferă tenului luminozitate și în principiu se bazează pe acesta.

Citește și: Trucuri pentru un machiaj de zi rapid și reușit. Claudia Preduca, make-up artist: „Acesta este cel mai simplu machiaj” SPECIAL

Care ar fi produsele esențiale pe care le aplicăm pe ten dacă vrem să obținem un astfel de look?

Înainte de produsele de machiaj cu siguranță suntem nevoiți să ne facem rutina corespunzătoare de skincare. Apoi folosim un fond de ten / BB cream care să ofere tenului luminozitate. În loc de produse pudră vom folosi produse cremoase când vine vorba de conturarea feței.

Cum acoperim imperfecțiunile, dacă avem un ten cu probleme, pentru un efect natural?

Este vorba despre corectarea prin culoare. Dacă avem un ten acneic, peste zona cu probleme va trebui să aplicăm un corector verde pentru a îndepărta roșeața. După ce am făcut acest pas ne facem rutina machiajului obișnuită.

Citește și: Cum facem ca machiajul să reziste atunci când este frig. Claudia Preduca, make-up artist: „Hidratarea este răspunsul tuturor întrebărilor” SPECIAL

La ce produse renunțăm? Mai este cazul, de exemplu, să folosim blush sau conturing la un machiaj de tipul no make-up make-up?

Cu siguranță folosim și blush și conturing, pentru că astfel vom evidenția trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere putem folosi aproape orice produs dacă îl folosim într-o cantitate mică.

În ce situații putem purta un astfel de machiaj

Ce aplicăm pe buze pentru un efect cât mai natural?

Putem aplica doar un balsam de buze sau un gloss, dar putem aplica puțin ruj roz pe centrul buzei peste care vom aplica un gloss transparent.

Citește și: Cum punem în evidență buzele subțiri. Claudia Preduca, make-up artist: „Rujul nu ar trebui să depășească niciodată conturul buzelor” SPECIAL

Dă-ne câteva exemple de situații în care acest tip de machiaj reprezintă o alegere inspirată.

Cea mai bună alegere pentru acest machiaj mi se pare în machiajul de zi cu zi, pentru că este un machiaj destul de rapid care nu-ți ocupă foarte mult timp și se potrivește la orice situație din zi.

Ne concentrăm asupra pielii, corect? Cum obținem acel efect de ten luminos și strălucitor, fără să pară că ne-am machiat?

Rutina de îngrijire a pielii este cel mai important factor, după care aplicăm un primer luminos, bineînțeles urmând să alegem produsele de ten cum ar fi fondul de ten dar și concealer-ul tot din aceeași gamă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *