Nu-i mai convine nimic la mine, ne certăm din orice. Uneori mă întreb dacă m-a iubit vreodată

Când o relație devine toxică, îndoielile cu privire la sentimentele lui sunt firești.
Nu-i mai convine nimic la mine, ne certăm din orice. Uneori mă întreb dacă m-a iubit vreodată

Am 32 de ani. De șase ani sunt într-o relație cu un bărbat cu 15 ani mai în vârstă decât mine. Nu știu cum se face, dar de câteva luni nu-i mai convine nimic la mine. Am ajuns să ne certăm din orice, iar la final, eu sunt de regulă cea care trebuie să-și ceară scuze.

Reușește mereu să mă manipuleze

Mereu reușește să mă manipuleze. Deși el e cel care m-a jignit, tot eu ajung să mă simt vinoată pentru tot ce se întâmplă.

Iubitul meu lucrează la stat, are o funcție în administrație și este implicat în politică. La început credeam că, la statutul lui, nu și-ar permite vreodată să aibă un comportament abuziv față de mine. Acum însă îmi dau seama că soția lui l-a părăsit tot dintr-un motiv de acesta. Înainte să fim împreună, el a fost căsătorit timp de 10 ani și are doi băieți.

Nu-i mai convine nimic la mine

Înainte de a fi cu el, fosta lui soție m-a provocat la o discuție. Ea m-a avertizat cu privire la caracterlul lui. Atunci am crezut că e doar geloasă. Pentru că după ce m-a întâlnit, ea practic, nu a mai avut nicio șansă să-l recucerească.  El îmi spunea că ea face eforturi uriașe pentru asta. Ea, atunci, mi-a spus că el vrea să o recucerească pe ea și că ea nu mai acceptă. Așa că m-a avertizat și pe mine să fiu atentă în relația cu el. Mi-a atras atenția chiar asupra faptului că este manipulator și sufocant în relație. Desigur, nu am crezut-o atunci, însă pe măsură ce a trecut timpul, rând pe rând s-a adeverit tot ce mi-a spus femeia.

Ultima dată când ne-am certat totul a pornit de la un lucru minor și banal. El a vrut să ieșim la film, însă eu mai aveam treabă de făcut. Mai precis, eu fiind contabilă, aveam de terminat actele pentru o firmă și nu am vrut să le las neterminate înainte de a pleca. Din cauza asta mi-a reproșat că el pentru mine nu înseamnă nimic, că el e mereu pe locul doi în orodinea priorităților mele și că pentru mine jobul este mai important decât el.

M-a jignit, m-a insultat și am fost la un pas să ne despărțim, iar la final, tot eu am fost cea care și-a cerut scuze de la el. Abia acum, după ce a trecut totul, îmi dau seama cât de tare mă manipulează și cum obține de la mine tot ce vrea. Mă face să mă simt nesemnificativă, doar el fiind cel care îmi acordă importanță. Îmi cere mereu și mereu să fac ceva pentru el, iar dacă nu pot, atunci mă face să mă simt absolut mizerabil.

Nu știu cum să ies din asta

Sinceră să fiu, nu știu cum să ies din această relație care a devenit toxică pentru mine. Chiar am nevoie de sfatul unui psiholog, pentru că altfel, am impresia că nu voi reuși niciodată să scap de dependența emoțională pe care mi-o induce constant. Totul a luat-o razna și nu-i mai convine nimic la mine, iar eu sunt mereu cea care iese prost din orice discuție în contradictoriu cu el. Nu am mai menționat nimic despre micniunile lui, pe care chiar dacă le identific, reușește să mă păcălească, chiar dacă eu am dovezile în mână. Chiar mă întreb de multe ori dacă m-a iubit cu adevărat, vreodată.

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
MOMENT DE ȘOC LA CANNES: Cineasta Justine Triet l-a atacat pe Macron cu trofeul în...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Evitați acești preoți. Sfatul episcopului Caffa
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *