O vedetă din România, prietenă cu tânăra mămică din Timişoara. Ce relaţie avea Iulia cu fostul său soţ: “Se certau, se împăcau”

Cântăreața era bună prietenă cu tânăra mămică din Timișoara care a ales să își pună capăt zilelor
O vedetă din România, prietenă cu tânăra mămică din Timişoara. Ce relaţie avea Iulia cu fostul său soţ: “Se certau, se împăcau”

O vedetă din România, prietenă cu tânăra mămică din Timişoara, a vorbit despre relația dintre ea și fostul ei soț. Cântăreața îi cunoaștea bine pe amândoi și a dezvăluit cum s-au înețeles cei doi în ultima vreme. În momentul producerii tragediei, bărbatul de 36 de ani se afla în Austria, la muncă. El s-a întors de urgență în țară și a fost audiat de polițiști.

O vedetă din România, prietenă cu tânăra mămică din Timişoara. Ce spune artista despre relația dintre ea și fostul soț

Alina Radi este o cunoscută interpretă de muzică populară din Banat. Artista era prietenă cu tânăra mămică ce a ales să își pună capăt zilelor, luând cu ea la ceruri și cei doi copii pe care îi avea. Cântăreața declară că Iuliana era trup și sflet pentru cei mici și nu înțelege de ce a recurs la un asemenea gest necugetat. Cu atât mai mult cu cât urma să se recăsătorească cu fostul ei soț peste doar două săptămâni.

„Și-a iubit copiii foarte mult (Iuliana – n.r.). Urmau să se recăsătorească (Iuliana și fostul soț – n.r.). Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva.

Copilul ăsta (fostul soț – n.r.) e un copil atât de bun, o iubea. Nu că o iubea, o diviniza”, a precizat artista, conform antena3.ro.

Alina Randi spune că fostul soț al Iulianei este devastat de durere și că nici el nu își explică gestul femeii.

„S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat”.

„El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el când a ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească”, a spus cântăreața Alina Radi.

Până în acest moment, nu se cunoaște motivul pentru care femeia a făcut acest gest necugetat. Anchetatorii încearcă să deslușească acest mister, mai ales că Iuliana nu a lăsat niciun bilet de adio.

În plus, niciunul dintre cunoscuții femeii nu își explică ce a împins-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

Soacra Iulianei, ipoteză șocantă: „A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel”

Cu toate acestea, soacra Iulianei a făcut o declarație șocantă. În cadrul emisiunii Acces direct, femeia a avansat ipoteza potrivit căreia fostul iubit al tinerei, Marcel, cel în brațele căruia și-a căutat alinarea după divorțul de soț, ar fi de vină.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a spus Elisabeta, soacra Iuliei, potrivit spynews.ro.

Elisabeta a mai afirmat că bărbatul a continuat să o amenințe cu toate că Iuliana i-a spus că vrea să încheie relația.

„Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a mai spus soacra Iuliei în cadrul aceleiași emisiuni.

Iuliana îl cunoaştea pe Alex, tatăl copiilor, de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar în 2020, au divorțat.

Inițial, bărbatul s-a întors în țară la jumătatea lui aprilie. Au depus actele pe data de 19, iar pe 28 aprilie ar fi trebuit să aibă loc cununia civilă. Cei doi nu au mai ajuns în fața ofițerului stării civile, iar data evenimentului a fost devansată până pe 19 mai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
4.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *