Oana Moșneagu se căsătorește peste 5 luni, dar nu a ales încă rochia de mireasă. „Nu am fost acea fetiță care avea fantezii legate de ziua nunții” VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care nu a reușit să își găsească o ținută pe placul ei

Mai sunt doar câteva luni până când Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor trăi cea mai frumoasă experiență a vieții lor, nunta. Chiar dacă au mărturisit de la început că vor o nuntă restrânsă, dar la care să se distreze toată lumea, Oana Moșneagu recunoaște în exclusivitate pentru EGO.ro că până în momentul de față nu a ales nici măcar rochia de mireasă.

”Mi-aș dori să mă distrez maxim la nunta mea”

În timp ce multe femei își planifică din timp ziua cea mare și știu exact ce tip de rochie vor să poarte, dar mai ales cum va arăta întregul eveniment, Oana Moșneagu este extrem de relaxată. Nici măcar ei nu îi vine să creadă cât de relaxată este, deși nunta este programată undeva în luna iunie. Nici măcar acum, proaspăt reîntoarsă din vacanță, nu a intrat în febra pregătirilor. Tot ce știe este că trebuie să se ferească de soare și să scape de bronzul căpătat în Filipine.

”Este o consecință naturală. Nu am avut ce să fac. Crede-mă. Folosesc SPF 50 când mă duc în vacanță, stau la umbră pentru că nu îmi place să mă înnegresc excesiv, plus că mă întorc în țară și oamenii sunt invidioși pe mine. În apă ce mai stau la soare, dar nu stau așa ca o meduză leșinată pe plajă la soare că nu îmi place, mă plictisesc. Inevitabil ies în soare dacă există un punct de interes: apă, un copil drăguț care se joacă, iubitul meu care mă cheamă să facem o poză. Atunci ies la soare, dar altfel mă feresc”, a motivat actrița bronzul proeminent.

În loc să profite și să-l pună în evidență cu ajutorul rochiei de mireasă, Oana Moșneagu mărturisește că în această perioadă va face tot ce îi stă în putință să nu apară la nuntă exagerat de bronzată.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de căsătorie? „E un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru” EXCLUSIV

”Nu îmi place de mine așa de bronzată, mi se pare că mi se întunecă fața, așa că până la vară nu mă mai expun la soare ca tocmai, în contrast cu albul rochiei să nu pară că sunt venită de pe altă planetă. E prea mult. Mie îmi place așa cum măsură”, a mai completat actrița.

Oana Moșneagu nu are decoamdată rochia de mireasă

Până la imaginea totală de la nuntă, actrița trebuie mai întâi să se decidă ce fel de rochie de mireasă va îmbrăca în ziua marelui eveniment. Cu 5 luni înainte, actrița și logodnicul ei, Vlad Gherman, au pus la punct doar câteva detalii, cum ar fi locația unde se va ține evenimentul și nașii.

”Ai atins un subiect foarte sensibil pentru că mai avem doar 5 luni până la nuntă, iar la capitolul rochie nu știu de unde, ce, ce model. În linii mari am o direcție, dar nu am găsit ceva care să mi se potrivească 100%. Mai sunt doar 5 luni, nu avem nici biserica nu o știm. Bine că ne știm nașii și locația, formația de cover-uri, că în rest eu sunt pe lângă complet”, a mărturisit amuzată Oana Moșneagu.

Citește și: Bat clopote de nuntă în showbiz. Vedeta a fost cerută în căsătorie în cel mai frumos mod. Imaginile sunt superbe

De-a lungul timpului a probat câteva rochii de miresă, mai ales că a fost în această postură și în cadrul unui serial de televiziune, însă nu i-a rămas în minte niciun model astfel încât să-l aleagă în ziua nunții ei.

”Am fost mireasă într-un serial, dar era o rochiță scurtă pe care nu aș purta-o eu în niciun caz la nunta mea. Niciodată nu m-am imaginat mireasă. Nu am fost acea fetiță care avea fantezii legate de ziua nunții, de coafură, de machiaj, până și legate de bărbat cumva. Eu nu mi-am imaginat ziua aia. Sincer, undeva pe la perioada mea de maturitate mi-am imaginat ziua aia și ar fi arătat complet diferită față de ce o să facem în mod real pentru că mi-aș fi dorit ceva extrem de mic, poate și în afara țării pe o plajă, boemie. Dar este mai greu cu rudele, cu toți invitații, că nu este tocmai la îndemână să îi aduci pe toți.  Așa că am ales cea mai frumoasă locație pe care am putut să o găsim aici, în împrejurimile Bucureștiului și sper să îmi placă mai mult decât ceea ce am proiectat eu, acum ani de zile”.

Recunoaște că a ajuns în acest punct și pentru că nu a găsit ceva care să se muleze pe principala ei cerință, aceea de a fi extrem de relaxată în rochia de mireasă.

”Mi-aș dori să mă distrez maxim la nunta mea. Evident să se distreze și invitații alături de mine. De fiecare dată când am pus pe mine o rochie de mireasă, condiția esențială a fost să mă simt în ea comod. Pe moment ce mai probam câte o rochie, mai găseam una cu detalii pe umeri care nu-mi permiteau să ridic mult mâinile ca să dansez hore. Când verificam acest aspect, doamnele de la magazin de multe ori îmi spuneau că o mireasă nu poate să se manifeste cum îmi imaginez eu, mai ales dacă aleg pentru o rochie mai elegantă, că nu pot sta cu mâinile pe sus toată noaptea. Eu însă asta îmi doresc, acesta fiind și motivul pentru care până în momentul de față nu am o rochie de mireasă”, a mai completat viitoarea mireasă.

Oana Moșneagu crede că va avea însă două rochii de mireasă

Cel mai probabil, pe ultima sută de metri va alege o rochie care să îi pună formele în evidență și cu care să pășească în biserică, ca mai apoi, după primirea invitaților, să se schimbe pentru a se putea distra și dansa cot la cot cu ei.

”Vreau să dansez cât mă țin picioarele, așa cum mă manifest eu de obicei, cu ai mei, cu prietenii și cu al meu iubit și nu vreau o rochiță în care să arăt bine, dar în care să am probleme când mă așez, când mă ridic, când ridic mâna. Vreau să mă simt bine. M-am gândit și la varianta de a avea o rochie de schimb și probabil asta se va întâmpla, o să îmi iau o rochie mai comodă pe care să o port apoi după un anumit punct al petrecerii, să îmi fac de cap cum îmi place mie. Dar mai întâi să caut rochia principală și apoi o să ajung și la rochia de rezervă”, a mai completat Oana Moșneagu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *