Oana Radu, noi detalii șocante din mariajul cu Cătălin Dobrescu. Ce a putut să-i dezvăluie lui Teo Trandafir despre fostul ei soț

Oana Radu: ”Nu vorbim absolut deloc”

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Oana Radu a anunțat divorțul de Cătălin Dobrescu în urmă cu câteva luni. De curând, au ieșit la iveală și alte detalii din mariajul lor, după ce artista a fost nevoită să părăsească apartamentul conjugal și să se mute în altă parte. Ce a dezvăluit despre căsnicia cu antrenorul de fitness.

Prin ce a trecut Oana Radu în timpul mariajului

La finalul anului trecut, Oana Radu a anunțat că divorțează de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Chiar dacă mariajul s-a încheiat, cei doi încă mai au lucruri de împărțit, iar unele amănunte din relația lor ies la iveală abia acum. Invitată recent în emisiunea pe care Teo Trandafir și Ilinca Vandici o prezintă la Kanal D 2, Oana Radu a făcut o serie de mărturisiri neașteptate.

Cântăreața a povestit că a simțit de la începutul relației că nu este compatibilă cu antrenorul, însă cu toate acestea s-a căsătorit cu el. Deși apropiații au încercat să o avertizeze, artista nu i-a ascultat și, în cele din urmă, mariajul a eșuat.

Citește și: Prin ce trece Oana Radu, la 3 luni de la divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista face dezvăluiri șocante, cu ce o amenință fostul soț

”Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept”, a povestit Oana, la Kanal D 2.

Prin ce trece Oana Radu, la 3 luni de la divortul de Catalin Dobrescu
Artista și antrenorul de fitness s-au despărțit în noiembrie anul trecut

De ce s-a căsătorit

Teo Trandafir a întrebat-o de ce a făcut pasul cel mare, dacă nu era convinsă că bărbătul era alesul ei. Oana Radu a spus că nu are un răspuns, însă cel mai probabil a ales să se căsătorească pentru a securiza relația și pentru a se asigura că nu va fi părăsită.

”E o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună”, a răspuns vedeta.

Citește și: Motivul pentru care Oana Radu și Cătălin Dobrescu locuiesc în aceeași casă, deși și-au anunțat despărțirea: ”În 2-3 luni vom lua o decizie importantă”

”Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia Pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic”, a mai spus Oana Radu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *