Prin ce trece Oana Radu, la 3 luni de la divorțul de Cătălin Dobrescu. Artista face dezvăluiri șocante, cu ce o amenință fostul soț

Iată ce mărturisiri șocante a făcut artista!

În 2019, Oana Radu se îndrăgostea iremediabil de Cătălin Dobrescu, un antrenor de fitness. După un an de relație, cei doi și-au unit destinele, numai că ceva s-a întâmplat şi mariajul lor a început să scârțâie. În luna decembrie a anului trecut, cei doi au semnat actele de divorț, fără a face prea multe declarații. Acum, vedeta nu s-a mai putut abține și a povestit pe rețelele sociale prin ce a trecut după separarea de fostul ei soț. Iată cu ce a amenințat-o bărbatul!

Oana Radu, amenințată de Cătălin Dobrescu? Ce a mărturisit cântăreața

Divorțul dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a zguduit lumea mondenă de la noi din țară. Cei doi s-au separat oficial în luna decembrie a anului 2023, dar au ales să nu ofere detalii cu privire la despărțirea lor.

Acum, însă, cântăreața a dat cărțile pe față în mediul online. Totuși, solista nu a spus motivul care a dus la divorț, ci a povestit ce s-a întâmplat după.

Ce i-ar fi cerut Cătălin Dobrescu vedetei

Solista a povestit pe contul ei de TikTok că ea și fostul ei soț ajunseseră la un acord ca ea să rămână cu apartamentul în care locuiau împreună, iar el să primească o anumită sumă de bani.

Între timp, însă, bărbatul s-a răzgândit, susține vedeta. Antronorul de fitness i-ar fi cerut fostei sale partenere banii mai repede, adică în șase luni, nu un an, așa cum se înțeleseseră inițial. În plus, cântăreața a mărturisit că bărbatul i-a luat și mașina pe care o folosea pentru a se deplasa la concerte.

”Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte. Am muncit pentru acel apartament când eu nu aveam voie nici să vorbesc (…)

Eu mergeam la Paris, să mă tratez pentru că aveam chisturi pe corzile vocale și nu aveam voie să vorbesc, trebuia să mă operez.

(…) Am stabilit în urma divorțului că o să rămân eu în casă, pentru că eu asta îmi doream, muncisem foarte mult și îmi doream foarte mult să rămân eu în apartament și să îi dau lui Cătălin o sumă”, a spus Oana Radu pe rețeaua socială.

Citește și Motivul pentru care Oana Radu și Cătălin Dobrescu locuiesc în aceeași casă, deși și-au anunțat despărțirea: ”În 2-3 luni vom lua o decizie importantă”!

”Mie mi-a interzis”

În continuare, vedeta a mărturisit că fostul ei soț a revenit în apartament și i-a interzis acesteia să-și aducă mama sau prietena acolo. Potrivit artistei, Cătălin Dobrescu chiar a amenințat-o în acest sens.

”Mie mi-a interzis să vin acolo cu mama mea, cu prietena mea cea mai bună. Ba chiar mi-a dat un mesaj în care mi-a spus că dacă o să mă găsească acolo vreodată cu prietena mea o să ne bată pe amândouă.

(…) Nu mi se pare normal ca el să creadă că are dreptul să vină acolo cu fete, iubite, amice și eu să nu pot să vin acolo cu mama mea, într-o casă pentru care au am muncit foarte mult. Între timp, eu strângeam din dinți și munceam ca să îi dau bănuții”, a mai precizat solista.

Citește și De ce Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit, după 3 ani de căsnicie: „Ne-a făcut rău chestia asta”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *