Oana Zara a primit laude de la Ruxandra Ion. „I-a plăcut foarte mult cum mi-am construit eu rolul” VIDEO EXCLUSIV

”Eram tot timpul cu mâna pe burtă”

Oana Zara s-a făcut remarcată în serialul ”Lia- soția soțului meu!” difuzat pe Antena 1. Chiar dacă nu are rol principal, personajul interpretat de ea a ajuns imediat la inimile telespectatorilor, dar mai ales la cea a producătorului general, Ruxandra Ion. Oana Zara a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că este extrem de mândră că a primit laude de la colegi, dar mai ales de la Ruxandra Ion pentru modul în care și-a conturat personajul.

”Iubesc copiii și chiar îmi doresc copii”

Oana Zara a jucat atât o femeie însărcinată, iar în acest sezon este mamă singură care osicilează dacă să se împace sau nu cu tatăl copilului ei. Atât de bine a intrat în personaj încât multă lume a crezut că actrița poartă o sarcină și în viața reală.

”Sarcina a fost fake, să nu ducem oamenii în eroare. Zic asta pentru că am mai primit complimente cum că îmi stă foarte bine mămică, ce copil frumos am și că seamănă cu mine”, ne-a spus Oana Zara.

Citește și: Ce condiție trebuie să îndeplinească Oana Zara pentru a primi inelul de logodnă de la Bogdan Medvedi. ”Nu mai am speranțe, gata” VIDEO EXCLUSIV

Nu ar fi crezut niciodată că va spune că cel mai bun coleg de platou este bebelușul cu care face echipă. Marea ei mândrie a fost în momentul în care a aflat că va fi pe același platou de filmare cu celebrul actor Bebe Cotimanis, pe care îl admiră din copilărie, însă declară că se bucură și profită la maximum de fiecare scenă filmată cu bebelușul din serial.

”E foarte frumos să joc alături de un bebeluș. Sunt topită după el și tot timpul vorbesc cu el și îi explic tot ce facem la filmări. Îi spun că tot ce are el de făcut este să fie cuminte. Chiar mă distrez cu el. Acceptă să facem și filmulețe împreună. Este același bebeluș de la începutul filmărilor. Nu l-am schimbat. Recunosc că la început mi-a fost teamă, nu știam exact cum să îl țin, deși eu am un nepot și l-am ținut în brațe când era mic, dar mi-a fost puțin teamă să-l iau, să-l pun în căruț. Dar acum are deja 6 luni și jumătate și ne descurcăm altfel”, a mai explicat artista.

Oana Zara s-a atașat de burta falsă purtată la filmări

Ar fi vrut însă să se bucure mai mult în ipostaza de femeie însărcinată, mai ales că declară că s-a atașat emoțional de burtica falsă. Ar fi vrut să o ia acasă și să se mai probeze cu ea înainte ca una reală să îi ia locul, însă nu a primit acceptul stiliștilor.

”M-am atașat de burta mea falsă. Nu am luat-o acasă, dar toată lumea la filmare îmi zicea că sunt nebună pentru că îmi protejam burta. Când treceam pe lângă cineva eram tot timpul cu mâna pe burtă. Dacă cădea ceva eu, la fel, mă țineam de burtă să o protejez. Chiar au apreciat. Doamna Ruxandra Ion mi-a zis că i-a plăcut foarte mult cum mi-am construit eu rolul și cum aveam grijă de burtica mea”, a spus extrem de mândră interpreta Danei din serialul ”Lia, soția soțului meu!”.

Asta nu înseamnă însă că se pregătește pentru un viitor copil, ci doar îi place să își imagineze cum va arăta în acele zile.

”Cum adică sună ceasul? Ce vrei să zici că sunt bătrână? Eu iubesc copiii și chiar îmi doresc. Îmi doresc o fată. Problema că Medvedi vrea băiat și nu știu ce să fac. Știi cum este, prima oară să-l ai pe primul, să vezi cum este și să  vezi dacă îl mai vrei pe al doilea”, a mai completat râzând Oana Zara pentru EGO.ro.

Citește și: Oana Zara și Bogdan Medvedi, parteneri nu doar în viața privată. Ce plan surprinzător au cei doi iubiți: „Am fi o echipă pe cinste” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *