Oana Zara și Bogdan Medvedi, parteneri nu doar în viața privată. Ce plan surprinzător au cei doi iubiți: „Am fi o echipă pe cinste” VIDEO EXCLUSIV

Ce proiect își dorește

Oana Zara face parte din tânăra generație de actori care demonstrează destul de multe. Vedeta poate să fie urmărită în “Lia, soția soțului meu”, serial de la Antena 1, iar, recent, ea a apărut în filmul “Omul fără linia vieții”, unde a jucat și iubitul ei, Bogdan Medvedi. Aceasta nu își dorește să se oprească aici, dezvăluindu-ne, în exclusivitate pentru Ego.ro, că vrea să aibă parte de o colaborare inedită alături de partenerul său.

Oana Zara, despre proiectul în care vrea să apară alături de iubitul ei

Oana Zara și Bogdan Medvedi apar în filmul “Omul fără linia vieții”, cântărețul făcându-și debutul în actorie prin această peliculă, care spune povestea lui Ionel Sporea, inventatorul lansatorului automat de mingi de tenis de masă. Tânăra actriță ne-a vorbit despre cum a venit propunerea către ea, punctând că scenariul i-a plăcut foarte mult:

“Adriana Vasilcov, regizorul filmului, m-a contactat și m-a întrebat dacă vreau să joc în acest film, mi-a trimis scenariul și mi-a spus în rolul cui mă vede. Am citit scenariul, mi-a plăcut foarte mult, mai ales pentru că este vorba despre o poveste reală și este vorba despre un român care a inventat primul robot de tenis de antrenament din lume și după acest model s-au făcut și alte invenții!

Mi s-a părut fascinantă povestea. Nu am ținut cont de asta, nu mi s-a părut nicio diferență! (n.r. dacă regizorul filmului este bărbat sau femeie) Poate că pot să fiu mai apropiată de o femeie pentru că sunt și eu femeie și ea mă înțelege mai bine, dar și cu bărbați a fost OK! În toate proiectele nu am avut probleme cu regizorii, m-am înțeles bine cu toată lumea!”

Ce spune de o nouă colaborare cu Bogdan Medvedi

De asemenea, Oana Zara ne-a mărturisit că iubitul ei, Bogdan Medvedi, a făcut cursuri de actorie pentru a intra și în acest domeniu. Vedeta își dorește să joace alături de acesta într-o comedie romantică. Astfel, cântărețul i-ar putea fi iubit și în film, nu doar în realitate, iar actrița consideră că s-ar distra pe cinste:

“A fost mai mult meritul lui. Noi am început, încă de acum 2 ani, să facem sketch-uri. El mi-a zis: “Îmi place și actoria!”. I-am zis: “OK, du-te la facultate!”. Mi-a spus: “Cu muzica nu prea am timp!”. În plus, mă vedea pe mine, eram la facultate de dimineață până seara.

Nu vrea să neglijeze muzica, mai ales pentru că acum își dorește să scrie mai multe piese și poate chiar să își facă un album. S-a dus la niște cursuri, la UNATC, unde am făcut și eu facultatea. A făcut respectivele cursuri și după a apărut propunerea, din senin. Adriana m-a contactat pe mine și după m-a întrebat: “Lui Bogdan i-ar plăcea să joace? Am un rol care cred că i s-ar potrivi!”.

A zis da, îi plac provocările, își dorea! Am fost împreună în proiect, dar separat, rolurile noastre nu se intersectează mai deloc. El a fost când am filmat eu, eu nu am fost când a filmat el pentru că eram pe platourile “Lia”. L-am lăsat singur, dar s-a descurcat foarte bine! Mi-aș dori foarte mult! (n.r. să joace și în film roluri de iubit și iubită)

Mi-aș dori o comedie romantică, așa cum vedem comediile americane! Mi-ar plăcea super mult! Cred că ne-am distra pe cinste, mai ales pentru că ne distrăm, oricum, mereu! Cred că am fi o echipă pe cinste!”

Citește și Cu cine repetă Oana Zara scenele din serialul “Lia, soția soțului meu”: “Am crescut împreună și ne-am susținut reciproc” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre rolul ei din film

De asemenea, Oana Zara a oferit mai multe detalii despre personajul pe care îl interpretează în pelicula “Omul fără linia vieții”:

“Eu nu am apărut, doar la tribunal am fost! Rolul meu este destul de mic în acest film, am filmat cam 2 zile la Chișinău pentru că și Tania, personajul pe care îl am, joacă un rol episodic în viața lui Ionel Sporea, omul despre care este filmul. Nu am fost la scenele din închisoare, dar am înțeles că s-a filmat chiar în Chișinău și li s-a permis accesul! Nu știu cum a fost!”

Citește și Ce condiție trebuie să îndeplinească Oana Zara pentru a primi inelul de logodnă de la Bogdan Medvedi. ”Nu mai am speranțe, gata” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *