Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pentru Alex Ashraf. Ce i-a transmis public, după ce a fost surprins cu o altă femeie

Oana Zăvoranu: "Să nu mă credeți decât pe mine"

Situație neașteptată din partea Oanei Zăvoranu! După ce în presă a apărut zvonul că ea și Alex Ashraf s-au despărțit, vedeta a publicat un mesaj de dragoste pentru el. Ce se întâmplă, de fapt, între ei?

Ce mesaj a transmis Oana Zăvoranu pentru Alex Ashraf după ce el a fost surprins cu o domnișoară misterioasă

Alex Ashraf a fost surprins de paparazzii spynews.ro în compania unei domnișoare misterioase alături de care și-a petrecut noaptea. Ulterior a revenit acasă la Oana Zăvoranu.  Chiar dacă mulți oameni deja își imaginau cum va izbucni un scandal monstru, reacția vedetei i-a șocat pe mulți. Oana pare dispusă să își ierte soțul infidel, lucru dedus din textul scris de ea pe Instagram.

Mai exact, Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste lui Alex Ashraf, comportându-se ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu.

Ce a făcut Alex Ashraf. Unde a fost surprins alături de o altă femeie

Alex Ashraf a ieșit la masă cu o femeie misterioasă. Mai mult, potrivit sursei citate, după ce au mers la un restaurant din București, cei doi s-ar fi îndreptat către locuința femeii, unde Alex Ashraf ar fi rămas până a doua zi. Dimineața, Alex Ashraf ar fi scos la plimbare doi câini, care se presupune că îi aparțin tinerei cu care și-a petrecut noaptea. S-a întors apoi la Oana Zăvoranu și au mers împreună la clinica pe care o deține vedeta.

Citește și – Gestul incredibil făcut de Oana Zăvoranu, după ce soțul ei și-a petrecut noaptea cu o altă femeie

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți din anul 2016

Oana și Alex Ashraf formează un cuplu de câțiva ani buni, iar în 2016 și-au oficializat relația. Nașii lor de cununie sunt Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela. Ceremonia a fost una restrânsă și au luat parte doar persoanele importante din viața lor. Diferența de vârstă dintre ei, mai exact 14 ani, nu a părut să fie o problemă nici pentru Oana și nici pentru Alex. Cei doi nu au împreună copii.

Această situație nu ar fi prima dificilă prin care trec. De-a lungul timpului Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mai apărut zvonuri legate de divorț au mai apărut în ultimii ani, însă nu s-au concretizat niciodată.

În ultimele luni Oana Zăvoranu a trecut printr-o schimbare neașteptată. Vedeta a mărturisit că regretă scandalurile pe care le-a avut cu mama sa.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *