Obiceiul pe care Andrei Bănuță îl respectă, în fiecare an, în noaptea de Revelion. „Încă de când eram mic” EXCLUSIV

De la ce tradiție nu se abate

Pe Andrei Bănuță îl vedem mai serios doar în serialul ”Groapa”, acolo unde face un rol exemplar, în rest, indiferent de situație, artistul afișează un zâmbet larg. Chiar dacă în spate ascunde o adevărată dramă, despre care a vorbit deschis ori de câte ori a avut ocazia, artistul încearcă să se bucure de tot ce are în momentul de față, dar mai ales de persoanele de lângă el. Andrei Bănuță declară în exclusivitate pentru EGO.ro că nici nu concepe să nu se bucure de sărbători alături de familia lui.

”Sărbătorile ideale sunt împreună cu familia mea”

Cu toate că și-a pierdut mama pe când avea o vârstă fragedă, Andrei Bănuță a găsit puterea să zâmbească și să se bucure de tot ce îi oferă viața. De acest lucru a avut grijă și tatăl lui care i-a fost mereu alături. Tocmai de aceea Andrei Bănuță nu concepe ca în cele mai importante zi din an să nu fie alături de singurul părinte care i-a rămas alături.

EGO.ro: Cum arată sărbătorile de iarnă ideale?

Andrei Bănuță: Pentru mine, Sărbătorile ideale sunt împreună cu familia mea – tatăl meu, verii și mătușile de la Pitești, cu o masă mare, lungă. Când au fost sărbători superbe cu adevărat, cam așa a fost.

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

În primul rând, am lenjerie de culoare roșie de Anul Nou, încă de când eram mic. Colind, chiar și acasă, dar nu am așteptări de bani (nr. râde). Ajut prin casă, fac de toate.

Povestește-ne, te rog, o întâmplare amuzantă care a avut loc de Revelion.

Eu sunt amuzant în timpul anului, iar de Revelion sunt mai serios (râde). Chiar nu-mi vine în minte niciun moment amuzant.

Andrei Bănuță merge în contunuare cu colindul pe la rude

Citește și: Anghel Damian, decizie surprinzătoare după succesul lui Theo Rose în serialul Clanul: “M-a șocat efectiv” VIDEO EXCLUSIV

De ce nu ar trebui să ratăm momentul tău de PROTEVELION?

Momentul meu de cântare are o energie bună, este încărcat de dorința mea de a fi aici. Pentru voi este cel de-al treilea PROTEVELION, dar pentru mine este primul și mi-am dat toată silința, tot sufletul ca cei de acasă să se simtă bine. În trecut, eu mă uitam la voi… acum ne vom uita la noi (râde) !

Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an (râde)

Să le dea Dumnezeu sănătate, ce-și doresc, iar mai mult decât atât… să le dea ce le face bine și este menit pentru ei.

Citește și: Tatăl lui Andrei Bănuță plânge când îl vede pe acesta jucând în serialul Groapa. „Nu poate să se uite la mine cum mă bat ăia acolo” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *