Ovidiu Buta, despre ținutele lui Ilie Năstase. Secretul aparițiilor celebrului tenismen și ale altor bărbați VIP de la noi: ”Sunt foarte mulți care nu își înțeleg vârsta!” VIDEO EXCLUSIV

Care sunt cei mai bine îmbrăcați bărbați din România

Ovidiu Buta este renumit pentru cariera construită în industria modei. Celebrul stilist ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre bărbații care se îmbracă bine în România, complimentându-l pe Ilie Năstase și explicând că a fost primul care a recunoscut că are grijă de vestimentația sa. Cu toate acestea, există și anumite vedete care nu au un stil vestimentar bine pus la punct.

Ovidiu Buta, despre Ilie Năstase: „Este și primul bărbat pe care l-am văzut purtând roz”

Ovidiu Buta i-a menționat pe Ilie Năstase și Alexandru Abagiu atunci când a venit vorba despre bărbați bine îmbrăcați din România. Criticul de modă a subliniat că fostul tenismen a fost primul bărbat care a recunoscut că este interesat de imaginea pe care o are, într-o perioadă în care nu se punea problema de acest lucru:

„Întotdeauna a fost Ilie Năstase. Îl dau ca exemplu pentru că este și primul bărbat care a recunoscut oficial că se preocupă de imaginea lui, într-o perioadă în care nimeni nu voia să zică acest lucru. Era ceva inacceptabil pentru un bărbat să zică că se preocupă de imaginea lui. Și atunci a venit Ilie Năstase și a zis: „Nu! Mie îmi place să mă îmbrac! Îmi place să îmi asortez cravatele!”.

Citește și: Ce este fast fashion, cum se încurajează de fapt. Criticul de modă Ovidiu Buta atrage atenția asupra acestui fenomen VIDEO EXCLUSIV

Este și primul bărbat pe care l-am văzut purtând roz, spre oprobiul publicului telespectator. Deci pe Ilie Năstase va trebui să îl punem întotdeauna acolo, măcar și pentru că a deschis un drum pentru noi. Îmi place cum se îmbracă Alexandru Abagiu, dar, în fine, este din zona noastră profesională. Mai este un arhitect pe care îl urmăresc și este bine îmbrăcat. În general, sunt oameni care nu sunt chiar publici. Dacă mă întrebi de oameni cu adevărat publici, deja încep să am o problemă.”

„Sunt foarte mulți care nu își înțeleg vârsta pe care o au acum, au înțepenit într-un stil din trecut”

Cât despre cei care nu se îmbracă bine, Ovidiu Buta a punctat că există mulți bărbați cunoscuți în România care nu își înțeleg vârsta și au păstrat un stil vestimentar ancorat în trecut. Ba chiar, el a făcut referire la artiștii care susțin concerte la Sala Palatului:

„Sunt mult prea mulți ca să îi iau la rând și nici nu vreau să îi ignor. Sunt foarte mulți care nu își înțeleg vârsta pe care o au acum, au înțepenit într-un stil din trecut. Sunt mulți, sunt chiar celebri, extrem de cunoscuți și reușesc, în continuare, să umple Sala Palatului. Sunt cei care sunt indeciși, sunt între mai multe stiluri vestimentare și atunci încerc să împace într-un mod creativ sau semicreativ și capra și varza, ceea ce nu funcționează. Sunt multe lucruri proaste, dar, în același timp, pe lângă noi trece un lucru foarte important.

Citește și: Vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase. Fostul tenismen a spus că aceasta chiar a rămas însărcinată cu el

Bărbații au început să fie foarte atenți la imaginea lor. Trecând pe lângă aceste chestii negative pe care le-am înșirat, există o preocupare a bărbatului român pentru înfățișarea lui, nu pentru modă. Acesta este un lucru important. Această atenție asupra înfățișării este un semn al civilizației. Culmea, sunt toți de acolo. E probabil un vortex al modei. Nu știu ce se întâmplă, dar se întâmplă. (n.r. cu bărbații care susțin concerte la Sala Palatului)”

Ce spune despre „Bravo, ai stil”

Întrebat dacă s-ar vedea jurat la „Bravo, ai stil!”, el a explicat:

„Nu aș putea să vorbesc despre „Bravo, ai stil!” pentru că este un proiect al unei televiziuni concurente. Deci, nici măcar la nivel declarativ nu aș vrea să intru în subiectul acesta.”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Ce să presari pe fundul borcanelor pentru cel mai bun compot de gutui pentru iarnă....
Informații șocante din ancheta morții tinerei DJ Lalla! Unde i-au fost găsiți adidașii și telefonul:...
Sharapova, dezvăluiri în premieră despre noaptea nebună petrecută cu Djokovic: „Oh, Doamne”
Lovitură pentru acești români: Au luat banii, iar acum au rămas cu ochii în soare
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Locul unde s-a asfaltat cu stâlpi electrici în mijlocul străzii: „Era mai scump dacă îi...
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Surpriză pe piața imobiliară. Anumite apartamente, la mare căutare
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
Locul inedit ales de Alin Oprea și Medana pentru luna de miere. Primele imagini din...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *