Până la ce oră este deschis Târgul de Crăciun 2023 din București. Programul complet și concertele care vor avea loc

Târgul poate fi vizitat în fiecare zi

Scris de: Daoud Andra

24 Nov. 2023

Până la ce oră este deschis Târgul de Crăciun 2023 din București. Programul complet și concertele care vor avea loc

Târgurile de Crăciun din marile orașe din țară deschid, oficial, sezonul pentru Sărbătorile de iarnă. Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, își deschide porțile cel mai mare târg de acest fel din București, respectiv cel din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei. Până la ce oră este deschis Târgul de Crăciun 2023 din București și ce pot face aici cei care îl vizitează.

Când poate fi vizitat Târgul de Crăciun din București

În ultimii ani, autoritățile din București și din alte orașe din țară au organizat târguri de Crăciun care pot fi comparate cu cele din marile capitale europene. Târgul de Crăciun din București, organizat de Primărie în Piața Constituției, își deschide porțile pe 30 noiembrie și rămâne deschis până pe data de 26 decembrie.

Evenimentul organizat de Primăria Capitalei a ajuns deja la ediția cu numărul XVI. Locuitorii Capitalei care vizitează târgul pot admira bradul înalt de 30 de metri și decorațiunile de sezon, dar pot face și cumpărături de la comercianții din incintă și pot asista la spectacolele organizate seara.

Citește și: Câte zile libere au românii de Crăciun și de Revelion 2024. Cum îți poți organiza vacanța în funcție de acestea

Potrivit anunțului făcut de Primăria Capitalei, vor fi 130 de căsuțe de la care oamenii pot cumpăra preparate tradiționale sau obiecte artizanale. Copiii pot vizita Căsuța lui Moș Crăciun și pot asista la piese de teatru.

Când se deschide anul acesta Târgul de Crăciun din București
Târgul de Crăciun din București se deschide pe 30 noiembrie

Până la ce oră este deschis Târgul de Crăciun 2023 din București

Târgul din Piața Constituției se deschide pe 30 noiembrie, la ora 18:00. Tot în această zi se aprind și luminițele în București. Târgul va putea fi vizitat în fiecare zi, până pe 26 decembrie. În weekend-uri, pe scena amplasată în fața Casei Poporului, au loc piese de teatru pentru cei mici, începând cu ora 12:00.

În zilele de sărbătoare și în cele de weekend, vor fi concerte și activități speciale, realizare împreună cu partenerii Târgului de Crăciun. Astfel, serile de weekend, dar și ziua deschiderii (30 noiembrie), Ziua Națională (1 Decembrie), Sfântul Nicolae (6 decembrie), Ajunul și cele două zile de Crăciun (24, 25, 26 decembrie) vor fi marcate de recitaluri susținute de ansambluri, artiști de renume și trupe celebre.

Citește și: Cât costă un bilet la concertul de Crăciun al lui Ștefan Hrușcă, în 2023. Pentru mulți români spectacolul a devenit o tradiție

Târgul de Crăciun din București poate fi vizitat zilnic. De luni până vineri, programul este de la 12:00 la 22:00. În zilele de weekend, târgul se deschide la ora 10:00 și poate fi vizitat până la 22:00.

Târguri de Crăciun în alte orașe din țară

  • Orașul Sibiu a fost primul care a intrat în atmosfera de sărbători. Târgul de Crăciun din acest oraș s-a deschis pe data de 17 noiembrie. Printre principalele atracții ale târgului se numără Atelierul lui Moș Crăciun.
  • La Oradea, Târgul de Crăciun din acest an se organizează în zona cuprinsă între Piața Unirii și Calea Republicii. Printre atracțiile de aici se numără un patinoar, un carusel, o roată panoramică și preparate tradiționale.

Citește și: Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun 2023 din Sibiu. Prețurile au luat-o razna

  • La Cluj-Napoca vor fi două Târguri de Crăciun, unul în Piața Unirii și unul pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.
  • Târgul de Crăciun de la Craiova s-a deschis pe 17 noiembrie și poate fi vizitat până pe 2 ianuarie 2024. Acesta este situat pe strada Alexandru Ioan Cuza.
  • Și la Brașov se fac pregătiri pentru Târgul de Crăciun din oraș. Acesta își deschide porțile pe 30 noiembrie și poate fi vizitat până pe data de 7 ianuarie 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *