Pariul inedit pe care l-a pus Codin Maticiuc: „Mă dezbrac în Piața Victoriei, în chiloți, și mă așez acolo”. Are legătură cu „Miami Bici 2” VIDEO EXCLUSIV

Actorul și-a propus un mare obiectiv

În ultimii ani, Codin Maticiuc a încercat să dezvolte și mai mult industria cinematografică din România prin producția de filme comerciale. Până acum i-a reușit, lungmetrajele lui având record de încasări, iar asta îl face să privească cu încredere și la viitoarele cifre de la ”Miami Bici 2”.

Ce pariu a pus Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în cazul în care nu va reuși să depășească cifrele făcute cu prima parte a filmului, atunci va dormi dezbrăcat în Piața Victoriei.

”Din 24 noiembrie în cinematografe și puteți cumpăra bilete de pe acum. Să vă înscrieți la presale pe miamibici.ro, bineînțeles. Dacă intrați acum puteți cumpăra bilete și dacă cumăpărați bilete în presale puteți câștiga costumul lui Danny Trejo, mergeți la premieră cu noi, mergeți la after party. Se întâmplă lucruri”, și-a început Codin Maticiuc discursul, completând că va face orice ca noul lui film să doboare toate recordurile, chiar dacă asta ar înseamna să facă mai multe evenimente de lansare.

”Știi cluburile alea care nu merg? Se deschid de trei ori și fac trei închideri după aia. Și au șase chestii pe vară: de trei ori deschis și de trei ori închid. Aia facem și noi”.

Citește și Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2: “Colaborarea a fost impresionantă”. Ce făceau în pauzele de la filmări VIDEO EXCLUSIV

Ce obiectiv și-a propus

Mai în glumă, mai în serios, principalul obiectiv al lui Codin este să doboare cifrele pe care le-a făcut cu ”Miami Bici 1”, asta și pentru că a rămas cu o oarecare frustare căci la lansarea filmului s-a declanșat pandemia de Covid și toate cinematografele au fost închise, fiind nevoit să vândă lungmetrajul pe platformele de streaming.

”Să bat recordul de la ”Miami Bici 1” nu am nicio problemă. Recordul la ”Teambuilding” e mai greu. Dacă nu batem recordul de la prima parte fac ce vrei tu. Dorm în Piața Victoriei, dezbrăcat, o seară. Deci mă dezbrac în Piața Victoriei, în chiloți, și mă așez acolo. Până mă ridică poliția dezbrăcat. Dar sunt slabe șanse să mă vedeți așa. Și îți explic și de ce. Noi am făcut 550.000 de intrări în 3 săptămâni pentru că s-au închis cinematografele. Oamenii ăia plus cei care ar fi venit în mod normal trebuie să doborâm recordul. Dacă îl storceam și făceam 550.000 ziceam că atât s-a putut, dar am avut 3 săptămâni”, a făcut Codin Maticiuc un pariu în mod direct, completând că doar dacă lumea ar face ambiție și s-ar pune special împotriva lui acest lucru ar putea deveni realitate.

”Acum avem 4 luni față de 3 săptămâni. Dacă nu batem cifrele alea înseamnă că este o problemă cu noi. E o problemă mare, este un hate, lumea ne urăște sau ceva”.

Citește și Fiica lui Codin Maticiuc îi calcă deja pe urme. Joacă în primul ei lungmetraj: ”Totul a fost perfect”. Dezvăluiri despre al treilea copil VIDEO EXCLUSIV

”De fiecare dată băgăm niște bani și de fiecare dată nu are nicio logică să-i scoatem”

Extrem de sincer și de asumat, Codin Maticiuc a mărturisit că în clipa de față producția de filme a ajuns și un business pentru el. Dacă la primele filme produse de el se ruga de prieteni să vină gratis pe platourile de filmare, acum își plătește actorii și la final chiar rămâne și cu bani în plus.

”De plătit plătim și de făcut bani, facem. Doar că fără o logică, fără o predictibilitate și fără multe. Adică în sensul că de fiecare dată băgăm niște bani și de fiecare dată nu are nicio logică să-i scoatem. Adică acum am băgat 2 milioane de euro. Dacă facem cifrele de la ”Teambuilding” și încă 100.000 de mii peste suntem bine. Recordul absolut în România e ”Avatar”. Dacă facem cifrele de la ”Avatar”, nu ne scoatem banii. Dar tot timpul noi o scoatem cumva”, a povestit Codin pentru EGO.ro, mărturisind că nu s-a gândit niciodată că industria cinematografică va ajunge la acest nivel, însă se bucură enorm că filmele românești adună public din ce în ce mai numeros.

”Nu știu dacă îmi venea să cred, dar am sperat. Dacă nu speram deloc că o să meargă lumea la film, nu mă apucam. Adică cumva tot timpul am sperat. Adică nu mă gândeam că atât de repede, nu știu dacă mă gândeam că filmele mele or să prindă. Chiar și ”Două lozuri” în care doar am jucat a fost un record la vremea lui.

”Două lozuri” a fost filmul nostru de școală. Eu am făcut școala cu Dragoș, Doru și cu Alex (nr, Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol). A fost primul nostru film. Au jucat și cei trei profesori plus tot elevii de la curs”.

Pe lângă filmele românești care rulează în momentul de față în cinematografele din România, producătorul de la ”Miami Bici2” mai are un mare rival și anume filmul realizat de Gașca Zurli în care fiica lui, Smaranda, își face debutul pe marile ecrane.

”Filmul Smarandei nu știu când apare exact, trebuie să mă uit. Dar este filmul Zurli. Deci Smaranda joacă într-un film Zurli. Nu știu când intră în cinematografe, dar vreau să-l văd. Este ”fiartă” pe Zurli și a fost întotdeauna. A fost perioada Zurli, a fost perioada Elsa, dar acum este perioada Superman, iar ea este Lois Lane. Eu cred că niciun copil nu a mai fost Lois Lane”, a mai povestit Codin Maticiuc pentru EGO.ro.

Citește și În ce investește Codin Maticiuc banii câștigați din filme: „De bani pentru plăcerile mele s-a ocupat tata toată viața lui”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *