Pasiunea costisitoare a Cristinei Dorobanțu: „Dau toți banii, tot salariul și încă un avans”. De ce obiect nu se desparte niciodată: „Am în mașină, acasă și la Kanal D” VIDEO EXCLUSIV

Pe ce aruncă vedeta cei mai mulți bani

Cristina Dorobanțu a devenit cunosută la ”Bravo, ai stil!” unde nu a câștigat, însă a ocupat locul doi, însă asta a propulsat-o în cariera ei din televiziune. Mai întâi a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show”, apoi a moderat reality show-ul ”Puterea dragostei”, ca acum să-și trăiască visul, acela de a fi la pupitrul Știrilor Kanal D. Cu toate că se numără printre vedetele Kanal D, Cristina Dorobanțu mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nici în clipa de față nu are propria cabină de probă.

”Dau toți banii, tot salariul și încă un avans pe haine”

Pe Cristina Dorobanțu am întâlnit-o la un eveniment de lansare a unor produse dermatocosmetice, după o perioadă în care a fost văzută din ce în ce mai rar prin oraș. Știrista a mărturisit că în ciuda faptului că nu mai prezintă știrile matinale, a rămas în continuare pe programul format atunci.

”Foarte mulți prieteni mă întreabă în ultima perioadă cum de mai ies din casă. Se pare că sunt foarte singuratică. Sau selectivă. Nu prea mai ies din casă, iar atunci când ies decid să plec  pe undeva, dar pentru că îmi place să îmi îngrijesc atât părul, cât și corpul, m-a făcut azi să ies din casă și să vin la acest eveniment”, ne-a declarat Cristina Dorobanțu.

Prezentatoarea TV recunoaște că a fost mereu atrasă de zona de fashion, însă atunci când a venit vorba de tratamente corporale și produse dermatocosmetice, interesul ei a venit abia după ce a împlinit 30 de ani.

”Mi s-a schimbat tenul și am simțit asta după 30 de ani. De aceea, în ultima perioadă, vin foarte des la tratamente cosmetice. Am descoperit și eu dermapen-ul, de curând. Știu că este un tratament de demult, dar eu l-am descoperit de curând. Este extraordinar și chiar îl recomand. Am început să-mi fac în fiecare lună tratamente cosmetice. Cât despre păr, îl spăl zilnic și știu să-l aranjez. Mă ajută mult și fetele de la Kanal D, însă faptul că este tot timpul aranjat acest lucru îl afectează oarecum. Așa că am grijă să-l tund la o perioadă de trei luni. Sper să nu îmi iasă fire albe prea repede, dar având în vedere că stau în casă mai tot timpul și mă odihnesc, de ce mi-ar ieși?”, a completat amuzată tânăra.

Citește și: Cristina Dorobanțu, detalii din culisele știrilor Kanal D: “Nu-mi dădeam vreo mare șansă”. Are voie să facă transformări majore de look? VIDEO EXCLUSIV

În ceea ce privește hainele și accesoriile, Cristina Dorobanțu este la fel ca în momentul în care a debutat pe micul ecran și concura pentru titlul e ”cea mai stilată femeie din România”.

”Sunt pasionată ca orice femeie de îngrijire, de haine, de accesorii. Dau toți banii, tot salariul și încă un avans pe haine. Îmi plac în continuare lucrurile care mi-au plăcut dintotdeauna”.

Cristina Dorobanțu umblă cu haine, accesorii și farduri după ea

De aceea, se numără printre acele femei care sunt înconjurate de piese vestimentare, accesorii și truse de produse cosmetice. Chiar dacă în momentul de față nu mai este nevoită să se aranjeze singură, cel puțin atunci când se pregătește pentru prezentarea Știrilor Kanal D, Cristina Dorobanți recunoaște mai în glumă, mai în serios faptul că în continuare umblă după ea cu farduri și tot felul de pensule și aplicatoare de machiaj.

”Chiar râdeam acum câteva zile că am o trusă cu farduri în mașină, și cu pensule, una acasă și una la Kanal D pentru că le uit. Nu sunt genul de persoană care să aibă o singură trusă și să meargă cu ea peste tot. Colegele mele da, lucru pe care îl admir, dar eu am pe unde locuiesc sau pe unde îmi desfășor activitatea câte o trusă”, a povestit amuzată tânără.

Este nevoită să transforme mașina într-un adevărat dressing și din cauza faptului că este extrem de pasionată de tot ce înseamnă fashion și produse cosmetice, dar și pentru că nici în prezent nu are propria ei cabină de probă unde să poată depozita toate lucrurile de care are nevoie.

”Eu nu am avut niciodată cabina mea. Am avut un șifonier mic și am mai furat unul. Acum am două. Sunt norocoasă. Am emoții pentru că sună ciudat, dar îmi doresc să nu vină nimeni să îmi mai ceară dulapul celălalt pe care l-am ocupat abuziv. În care, ce credeți, și-a mai pus și Anca Ciota, colega mea, niște pantofi la mine. Oricum nu îmi ajung cele două”, a mai declarat amuzată Cristina Dorobanțu pentru EGO.ro.

Citește și: Ce face Cristina Dorobanțu de fiecare dată când se termină jurnalul de știri de la Kanal D: “Se amuză toată lumea!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *