Pavel Bartoș, despre educația pe care le-a oferit-o fiicelor sale: „Nu sunt Shelock Holmes, pentru că am mare încredere!” VIDEO EXCLUSIV

De la ce reguli nu se abate

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune și alături de soția lui, Anca, el se bucură de trei fiice, mezina Sofia, Rita și Eva, care este studentă la Facultatea de Drept. În exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a vorbit despre regulile pe care le are ca părinte, explicând că nu își dorește să își urmărească fetele, având mare încredere în ele.

Pavel Bartoș, despre regulile pe care le are ca tată

Pavel Bartoș a mărturisit că și-a învățat fiicele să aibă respect față de cei din jur și să nu facă lucruri care pot provoca disconfort. Când vine vorba despre cluburile de noapte, prezentatorul a explicat că nu este împotriva lor, ba chiar nu o să își urmărească fetele, ținând cont că are încredere în ele și în educația pe care le-a oferit-o:

 “Să facă rău celor din jur! Tot timpul le-am învățat să nu facă celorlalți ce nu le-ar plăcea lor să li se facă! Asta este o regulă! În rest, ulterior, pot să încerce să greșească, să exploreze, să aibă curaj, dar este foarte important respectul față de ceilalți! De mici vrea să le intre în minte că respectul este de bază!

Noi când eram tineri, nu mergeam în cluburi? Așa cum erau ele atunci, dar mergeam! Dacă vor să meargă, nu am nicio problemă! Doar să aibă grijă! Atâta tot! În rest, normal, să își trăiască tinerețea! Dacă nu acum, când? Nu sunt Sherlock Holmes pentru că am mare încredere în copiii mei, în educația pe care au primit-o. Trebuie să investești cu încredere!”

Citește și: Motivul pentru care Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă: „Îmi căram apa minerală ca să iasă mai ieftin”. Cu câți invitați s-a trezit actorul la eveniment VIDEO EXCLUSIV

Ce trebuie să vadă copiii în familie

De asemenea, Pavel Bartoș a dezvăluit ce ar trebui să vadă micuții la părinții lor. Prezentatorul de televiziune a punctat că este extrem de important ca aceștia să se bucure de un model sănătos în familie, unde să se observe respectul pentru a se comporta la fel și atunci când ies în societate:

“În primul rând, dacă tot îi învăț respectul față de cei din jur, trebuie să vadă asta în familie! Familia este modelul de bază. Ce văd în familie, așa o să facă! Atunci, cred că lipsa de respect nu trebuie să se vadă! De la lipsa de respect pornesc toate celelalte lucruri!”

Citește și: Secretul lui Smiley pentru viața de tătic, dezvăluit chiar de Pavel Bartoș: “S-a antrenat vreo 10-15 ani până la copilul lui!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *