Pavel Bartoș se bucură alături de Smiley de toate etapele fiicei artistului, Josephine. „I-am spus că abia acum viața lui are un sens”. Ce discuții au cei doi tătici în cabina de la ”Vocea” EXCLUSIV

Pavel Bartoș: ”Smiley mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut”
Pavel Bartoș se bucură alături de Smiley de toate etapele fiicei artistului, Josephine. „I-am spus că abia acum viața lui are un sens”. Ce discuții au cei doi tătici în cabina de la ”Vocea” EXCLUSIV

De mai bine de 11 ani, Smiley și Pavel Bartoș nu fac doar echipă pe micile ecrane, lucrând împreună la unele dintre cele mai de succes producții TV: „Vocea României” și „Românii au talent”, dar relația lor este la fel de frumoasă și în spatele ecranului. În prima zi de filmare a celui de-al 10-lea sezon „Vocea României” (PRO TV),  Pavel Bartoș a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a găsit un nou Smiley în cabina pe care o împart, și că acum discuțiile lor din pauzele de filmare sunt cu totul diferite față de cele din ultimii ani.

Pavel Bartoș, despre prietenia cu Smiley

Fără îndoială, Pavel Bartoș și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de prezentatori din România, iar chimia dintre ei s-a transformat într-o relație frumoasă de prietenie. Astfel că acum, după mai bine de 11 ani de când lucrează împreună, cei doi au devenit o familie. Deși vorbesc destul de mult la telefon și încearcă să se întâlnească și în afara filmărilor, cel mai mult timp îl petrec însă atunci când filmează pentru „Românii au talent” sau „Vocea României”. Din fericire cele două formate au loc unul după celălalt, astfel că cei doi nu prea au timp să stea unul departe de celălalt.

„Eu n-am scăpat de el, el n-a scăpat de mine”

„Eu n-am scăpat de el, el n-a scăpat de mine. Cred că așa este destinul nostru ca de la primul sezon, noi să întinerim în halul ăsta, să fim din ce în ce mai tineri față de alții care sunt pur și simplu. Eu mă bucur și sunt foarte entuziast și abia aștept cum vor reacționa ceilalți antrenori. Nu ai cum să nu iubești acest show, dar știi cum e, însă abia atunci când vor intra în el cu adevărat vor simți ce înseamnă „Vocea României”, ne-a declarat Pavel Bartoș în prima zi de filmări la „Vocea României”, show pe care spune că l-a așteptat cu sufletul la gură, cu atât mai mult cu cât această emisiune nu a mai fost realizată de doi ani.

De 11 ani fac echipă la Vocea României

„Mi-a fost enorm de dor. Acum am realizat și mai mult că este un show aparte. Ca la copii, n-ai putea să zici pe care îl iubești cel mai mult, îi iubesc pe toți la fel de mult, dar „Vocea României” e ceva aparte, cu atât mai mult cu cât mi-a lipsit. E ca și cum copilul a fost doi ani prin străinătate plecam și acum îl iau și nu mai vreau să-i dau drumul din brațe. E un alt vibe. Tot timpul am senzația că sunt la un mare concert și că eu am locul din față și sunt un privilegiat al sorții. Dar sunt”, a mai spus Bartoș.

Pavel Bartoș și Smiley
Pavel Bartoș și Smiley

„Ar fi lipsă de profesionalism să-l favorizez pe Smiley”

Dacă la „Românii au talent” Smiley și Bartoș fac echipă, la „Vocea României”, lucrurile stau diferit. La cea de-a doua producție, aceștia împart doar cabina de probă.

„Nu știu cum s-a făcut, de la început, indiferent că a fost „Vocea României” sau „Românii au talent” noi am avut o cabină împreună. Dar aici, la Vocea este diferit pentru că atunci când sunt pe scenă eu sunt imparțial. Oricât aș vrea. Normal că îmi este drag, normal că aș vrea să-i fie bine lui, dar pe de altă parte aș vrea să le fie bine tuturor. Pentru că dacă le este bine tuturor, atunci îi este bine și show-ului și implicit mie. Aici sunt imparțial, aici trebuie să-i iubesc pe toți la fel. În acea clipă. Pentru că trebuie să dau șansa fiecăruia să se lupte, să fie ales. Cred că nu ar fi drept și ar fi lipsă de profesionalism să-l favorizez pe Smiley”, ne-a mai spus Bartoș, recunoscând ceea ce Smiley a povestit zilele trecute pentru EGO.ro, cum că această cabină este acaparată de iubitul Ginei Pistol.

„Smiley o să umple cabina de poze cu concurenții”

„Eu țin pozele cu fetele mele în telefon. Așa e acum. Plus că Smiley o să umple cabina de poze cu concurenții și atunci nu am loc de nimic. E ca la medicină, parcă zici că sunt cu cazurile din ziua respectivă. El cumva, vizual, domină cabina. Dar îl las pentru că, știi cum e, asta e treaba lui”, ne-a mai povestit amuzat Bartoș.

Pavel Bartoș și fiica cea mică
Pavel Bartoș și fiica cea mică

„Se vede că e la început în cariera asta de tătic”

Această cabină este însă suficientă pentru ca cei doi să petreacă timpul împreună și să discute despre viața lor personală.

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag”, a mai dezvăluit Pavel din intimitățile lui cu Smiley.

Așa cum este firesc, în momentul de față totul se rezumă la micuța Josephine, iar Bartoș ia parte la toate etapele ei de creștere. Chiar dacă a trăit toate acest carusel de emoții nu o dată, ci de trei ori, alături de fiicele lui Eva, Rita și Sofia, s-a emoționat la fel de tare și atunci când Josephine a făcut primii paș, a gângurit ceva pentru părinții ei sau a dansat pe melodiile tatălui ei. Pavel ne-a mărturisit că, deși privește cu entuziasm toate filmările și fotografiile pe care Smiley le are în telefon, nu își mai dorește un bebeluș în familie, ci se consideră împlinit alături de fetele lui.

 

„Cred că abia acum, viața lui are sens”

„Nu mi se face dor de un bebeluș când îl văd cât este de entuziasmat. Am bebelușul lui Smiley, îmi ajunge. E bine așa cum e. Eu cumva am trecut deja prin toate aceste lucruri și mă uit la el cum se bucură. Îi spun mereu că o să vadă cum este la al doilea copil, apoi la al treilea. Chiar mă bucur enorm pentru el. Cred că abia acum, viața lui are sens. I-am și zis”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *