Pe ce și-a dat Raluca Bădulescu toate economiile. Este în ediție limitată și costă mii de euro: ”Mă sacrific” VIDEO EXCLUSIV

”O geantă de valoarea asta cere înăuntru accesorii de o anumită valoare”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai asumate persoane publice din România și niciodată nu s-a ascuns după deget, nici măcar atunci când risca poate să fie judecată de multă lume. Dependentă de shopping și mai ales de tot ce înseamnă lux în materie de haine și accesorii, Raluca Bădulescu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu a avut nicio remușcare când și-a dat toate economiile pe o geantă de brand, pe care a căutat-o mai bine de trei luni.

”Mie îmi place să stăm pe un lux la Dubai”

Între o vacanță de lux și un accesoriu de brand, Raluca Bădulescu o să aleagă de fiecare dată accesoriul, chiar dacă asta înseamnă să cheltuiască aproape toate economiile. Asta s-a întâmplat și de curând. În timp ce alte persoane publice își etalează în social media vacanțele în care au mers în această perioadă, Raluca se prezintă la evenimentele mondene cu o geantă nouă, în valoare de 7000 de euro.

”Să știi că pentru poșetă mă sacrific. Nu mă duc în nicio Laponie. Nici nu voiam să merg în Laponia, efectiv. Ce să fac în Laponia pe frigurile alea? Mai degrabă, mie îmi place să stăm pe un lux la Dubai și să cumpăr o geantă ca aceasta.  Care înăuntru nu mai are un covrig. Am obiceiuri noi. Ia uite: am parfumuri. Nicio ciocolățică, nimic”, ne-a povestit amuzată vedeta Kanal D.

De dragul acestei noi achiziții, Raluca Bădulescu a renunțat la marele ei obicei de a căra în poșetă ba o sticlă cu suc, ba un covrig, ba o banană sau o ciocolată în caz de urgență. Acum, toate cele menționate mai sus au fost înlocuite de produse precum parfumuri arăbești de nișă și alte obiecte prețioase.

”Ideea era în felul următor. O geantă de valoarea asta cere înăuntru accesorii de o anumită valoare. În concluzie, m-am sesizat, am venit ca să prezint geanta. Vă spun sincer. Am căutat-o trei luni de zile pentru că este o ediție rară a genților Chanel. A venit la fix acum câteva zile ca să pot să vin să mă dau mare cu ea pe aici. Vreți să vă mint?”, ne-a declarat Raluca Bădulescu în timp ce scotea din geantă și ne etala din produsele pe care le-a luat cu ea la eveniment.

Citește și: Motivul pentru care Ilinca Vandici nu ar putea să împartă cabina de la „Bravo, ai stil!” cu Raluca Bădulescu. „Sincer, mi-ar fi foarte greu” VIDEO EXCLUSIV

Culmea este că vedeta Kanal D nu se joacă cu sticluțe de mici dimensiuni, așa că a făcut ce a făcut și a venit la eveniment cu un recipient de mari dimensiuni ale parfumului preferat. Nu exclude însă ideea ca, după un anumit timp, să revină la vechile obiceiuri și, pe lângă sticla de parfum, să îndese și o ciocolată.

”E nou-nouță și simte nevoia să nu pun nimic în ea. Asta cu ciocolata mai târziu. Mai dă-mi două luni, că acum suntem la capitolul mângâieri, ne bucurăm de ea, suntem fericiți”.

”Dacă eu de exemplu îmi cumpăram acum o canapea nouă, veneam cu ea în cârcă aici?”

Raluca Bădulescu se numără printre persoanele care, dacă își doresc enorm un anumit accesoriu sau obiect vestimentar, nu stau să calculeze bugetul pe viitoarele luni, ci abia după ce îl achiziționează.

”Mi-au mai rămas și bani de ciocolată după ce am cumpărat-o, dar doar de la anumite magazine. Nu îmi iau chiar de la magazinele alea de pe Dorobanți. Vin Sărbătorile, mai mergem cu un colind, ne mai pică ceva. Nu om rămâne acum nemâncați”, ne-a povestit amuzată Raluca Bădulescu.

Pe de altă parte, până în clipa de față a funcționat foarte bine strategia, căci a reușit să de fiecare dată să găsească resurse pentru a compensa ”gaura” pe care o făcea în buget. Mai mult decât atât, jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut cu mâna pe inimă că nu are nici cea mai mică problemă să accepte și în clipa de față cadouri, chiar și sub formă de sume de bani, de la membrii familiei sale.

”Nu zic NU, NU, niciodată. Nu sunt eu genul ăsta care să zică: Vai, nu trebuia. Oricine vine la mine, din familie, și vrea să-mi ofere un cadou, care constă el într-un acaret, într-un bănuț, în orice, îl primesc din tot sufletul. Și dintre cei care ne urmăresc, dacă vor, nu știu, să ne trimită la voi la adresă, la Kanal D, că știu că sunt fiartă pe acarete, că practic mănâncă buzunarul de la geantă, bea din parfum de Anul Nou, eu primesc cadouri”, a mai completat amuzată Raluca Bădulescu.

Citește și: Raluca Bădulescu și-a ales cadourile pentru ziua ei de naștere: ”Bucuria mea nu mai contează”! A ochit bijuterii în valoare de sute de mii de lei VIDEO EXCLUSIV

Mai mult decât atât, este de părere că imaginea este extrem de importantă în cazul ei, mai ales că, de când s-a lansat în showbiz-ul autohton, a fost apreciată pentru piesele vestimentare și accesoriile pe care le alegea.

”Tot ce avem punem pe noi. Asta este sfânt. Ce avem mai bun punem pe noi, ieșim frumos la eveniment, ne facem frumos intrarea. Știi care este treaba? Dacă eu de exemplu îmi cumpăram acum o canapea nouă, veneam cu ea în cârcă aici?”, a mai spus Raluca Bădulescu pentru EGO.ro, recunoscând că încheie anul 2023 cu niște investiții care i-au cam afectat economiile, însă se va repune pe picioare începând cu luna ianuarie: „Vorbim în ianuarie. Acum în decembrie nu știu ce să zic. Ca să fim cinstiți mai bine vorbim în ianuarie de bani”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *