Porecla jenantă pe care i-a pus-o Regele Charles lui Meghan Markle. A ieșit totul la iveală abia acum

Porecla jenantă pe care i-a pus-o Regele Charles lui Meghan Markle. A ieșit totul la iveală abia acum

Meghan Markle a susținut, de-a lungul timpului, că nu a fost niciodată acceptată de Familia Regală Britanică, motiv pentru care a decis să părărească Anglia și să locuiască în California împreună cu Prințul Harry și copiii lor. Acum însă a apărut un nou detaliu rușinos. Ce porecle are cumnata lui William?

Ce porecle are Meghan Markle la Casa Regală Britanică

Se pare că Meghan Markle ar fi primit patru porecle nemeritate din partea membrilor Familiei Regale Britanice, un expert afirmând că asta a făcut-o să se simtă „inconfortabil”.

În noua sa carte „Endgame” tocmai lansată, Omid Scobie oferă amănunte despre cele patru porecle pe care Meghan Markle le-a primit de la rudele soțului ei, William. Meghan Markle a fost numită Ducesa Dificilă, Me-gain, Sociopata narcisistă și Soția de grad. Ultima poreclă ar fi fost pusă de un membru senior al Casei Regale, care a considerat că mariajul ei cu Prințul Harry nu durează mult.

Potrivit Louellei Alderson, expertă în relații, poreclele au afectat-o foarte mult pe Meghan Markle, mai ales în ceea ce privește stima de sine. Aceeași specialistă sugerează că ar fi putut contribui la ruptura dintre soția lui Harry și Regele Charles.

Vezi și Top 5 cele mai frumoase ținute inspirate de Meghan Markle. Cum să arăți spectaculos fără să cheltuieşti o avere pe haine

Nume care i-au afectat stima de sine și încrederea

„Este probabil ca Meghan să se fi simțit rănită și dezamăgită dacă a primit astfel de porecle negative din partea unor membri ai Familiei Regale. Ar fi fost o situație dificilă și inconfortabilă pentru ea, știind că se vorbește despre ea într-un astfel de mod”, a declarat Louella Alderson pentru The Mirror.

Specialista consideră că Meghan Markle „ține foarte mult la ceea ce cred ceilalți despre ea”, iar faptul că i s-au dat porecle depreciative i-ar fi „afectat, fără îndoială, stima de sine și încrederea”.

„Este posibil ca diverse persoane să fi simțit o serie de sentimente negative față de Meghan, cum ar fi faptul că era dificilă, că ar putea fi egocentrică sau că mariajul nu va dura. Cu toate acestea, există modalități mai bune de a gestiona situația decât să inventezi porecle, cum ar fi să abordezi direct orice problemă personală cu Meghan, în loc să vorbești pe la spatele ei”, a subliniat experta.

În opinia Louellei Alderson, poreclele jignitoare ar fi putut contribui și mai mult la relația precară dintre Meghan Markle și Familia Regală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *