Povestea de viață impresionantă a lui Cabral: “Am descărcat tiruri cu cârca, am cărat moloz pe șantier”. Cum a ajuns să lucreze în televiziune

Iată ce făcea Cabral şi cu ce se ocupa înainte de a deveni cunoscut!

Cabral Ibacka este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. Oriunde merge este recunoscut și se bucură de un număr impresionant de fani, care îl urmăresc, inclusiv, pe rețelele sociale și îi citesc postările de pe blog. Recent, acolo, el a povestit cum arăta viaţa sa înainte de a deveni celebru. Iată cum a ajuns să lucreze în televiziune!

Ce făcea Cabral şi cu ce se ocupa înainte de a deveni celebru

În vârstă de 46 de ani, partenerul de viață al Andreei Ibacka este, fără îndoială, unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune din România.

El apare pe sticlă de ani buni, dar este extrem de activ și în mediul online, acolo unde postează destul de des fotografii pentru fanii săi.

De asemenea, Cabral are și un blog. Acolo, recent, moderatorul de la Pro TV a povestit detalii inedite din viaţa sa.

Prezentatorul TV, al cărui tată este congolez, și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a făcut câteva mărturisiri emoționante despre copilărie.

Cabral Ibacka, părăsit de tată când avea două săptămâni

El a mărturisit că tatăl său l-a părăsit când avea doar două săptămâni, iar mama sa era o femeie simplă, de la țară, care nu avea posibilități să-l întrețină.

Astfel, moderatorul TV a fost nevoit să muncească încă de la o vârstă fragedă.

”Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur.

(…)  Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere.

Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza. (…) Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?!

Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac.(..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.  Am pornit în viață părăsit de tată. Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc.

Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri

(…) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine.(…) Ai încredere că poți ”, a scris vedeta de la Pro TV pe blog-ul său.

Citește și Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. A petrecut de ziua lui cu Andreea Esca, Smiley și Bobonete. Reacția lui Cabral: “Mă puteai invita și pe mine”!

”Nu am reținut nici ranchiună, nici supărare”

Totodată, Cabral a povestit că în copilărie a fost jignit de foarte mute ori din cauza pigmentului închis al pielii sale.

Acesta a mărturisit că a fost poreclit cu nume de maimuțe și, la un moment dat, i s-a zis chiar Congo, după numele țării din care provine tatăl său. Cu toate astea, Cabral a reușit să treacă peste răutăți.

”În perioada respectivă nu exista niciun fel de educație în direcția asta (n.r rasism). Așa că nu mă pot supăra. Nu am reținut nici ranchiună, nici supărare. Dar, da, am suportat multe răutăți. La un moment dat, cineva de la școală i-a spus mamei să mute maimuța de acolo.

Așa îmi spuneau: Congo, Maimuță. Am prieteni mulatri care au fost afectați și nu au știut cum să se apere. Eu am depășit momentele acelea. Dacă lași lucrurile să te afecteze și după aceea e eșecul tău”, a spus prezentatorul TV în podcastul lui Ovidiu Ioanițoaia, ”Prietenii lui Ovidiu”.

Citește și Tiago nu îi calcă pe urme tatălui său din punct de vedere sportiv. Cabral: ”Până acum este găină fără cap. Poate vrea să cânte la harpă, e alegerea lui” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *