Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama. Adolescentul este atras de actorie, dar nu vrea să facă o carieră din asta. „Vreau în America” VIDEO EXCLUSIV

”Îmi place mai mult în spatele camerelor”

Cătălina Grama este în culmea fericirii de când fiul cel mare, Achim, s-a îndreptat către actorie și a devenit extrem de activ în cadrul școlii pe care actrița din serialul ”Clanul” o manageriază alături de soțul ei, Paul Ipate. Pentru prima dată în cadrul unui interviu, Achim a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se simte atras de actorie, însă nu crede că va face o carieră în acest domeniu.

”Producție și regie aș face”

Pe Cătălina Grama, Paul Ipate și fiul lor cel mare, Achim, i-am întâlnit la Gala Premiilor Gopo 2024. Cei trei au mers să se bucure de eveniment, dar au și așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă filmul ”Tigrul”, în care joacă Paul Ipate, va lua vreun premiu. Profitând de prezența destul de rară la evenimente a adolescentului, l-am întrebat dacă este atras de industria cinematografică din România și prezența lui la Premiile Gopo nu este una întâmplătoare. Ce a ieșit, citiți în interviul de mai jos.

EGO.ro: Între cei mai importanți bărbați din viața ta ești și mai frumoasă. Ți-au luat bodyguarzi că ai auzit că la premiile Gopo, trofeul este din aur și să nu ți-l fure cineva?

Cătălina Grama: Mulțumesc frumos. Nu sunt nominalizată, dar să nu-l fure pe al altora, zic. Este Paul în seara asta în centrul atenției pentru că filmul ”Tigrul”, al lui Andrei Tănase, este nominalizat la trei categorii și îi ținem pumnii.

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit, după 9 ani de relație. Rochia superbă purtată de actriță, cei doi au arătat impecabil. Primele imagini

O să fie primul tău premiu?

Paul Ipate: Stai că nu am luat niciun premiu. Dacă o să fie, nu este primul premiul. Nici pentru film nu este primul premiu. Au mai fost și altele înainte, dar dacă este și acum, nu zicem nu.

Vreau să știu cât de mult contează pentru un actor aceste distincții, aceste premii. Ajută cumva în carieră, primiți mai multe roluri, regizorii vă văd altfel?

Paul Ipate: Nu știu să îți răspund la întrebarea asta. Îți spun sincer. Eu sunt mai mult focusat pe meserie și pe ce fac, să iasă bine. Cred că sunt importante și premiile pentru că este o formă de admirație și a publicului, dar și a breslei. E și o vorbă: actor devii atunci când breasla te consideră actor. Dacă se întâmplă este de apreciat și cine Doamne iartă-mă să refuze. Repet, este o formă de admirație și o confirmare a faptului că ai făcut un lucru bun cu meseria ta.

Fiul Cătălinei Grama oscilează între  IT și actorie

Achim, tu vrei în meseria asta? Ultima oară când vorbeam cu mama ta făceai și programare, robotică și acum te văd activ în zona asta.

Achim Grama: Făceam foarte multe, dar acum îmi place actoria, dar nu cred că o să fac asta. Îmi place mai mult în spatele camerelor. Producție și regie aș face, poate. Merg și la școala de actorie.

Paul Ipate: Vine la școala noastră de actorie, la Grama Becoming Studio. Noi avem o școală de actorie. Bucuria noastră este că și Achim, și Zora, au venit la fiecare curs de la început și cumva este și pentru noi o confirmare că face o treabă bună. Dacă își dorește să vină în continuare.

Asta îl întrebam. Dacă face pe producătorul cu copiii de la voi de la școală.

Achim Grama: Nu am ajuns încă să fac asta.

Cătălina Grama: Ne ajută foarte mult pe toată partea creativă.

Deci să înțeleg că ai renunțat totuși la programare și nu mai pleci să studiezi prin America, rămâi aici. Că îi era frică mamei tale că pleci de acasă.

Cătălina Grama: Nu îmi era frică.

Paul Ipate: Zi că nu știi încă.

Citește și: Cu cine repetă Jojo textele din „Clanul”: „Este fascinat de asta”. Ajutorul nebănuit pe care îl are actrița VIDEO EXCLUSIV

Haide, nu sufla.

Achim Grama: Nu știu încă. Eu vreau în America, dar nu se știe dacă ca și actor sau ca programator.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *