Problema pe care Iuliana Pepene a avut-o după America Express. Cum și-a visat eliminarea: “M-am simțit destul de rău!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a făcut când a ajuns în România

Iuliana Pepene a făcut echipă cu Sonia Simionov la America Express. Cele două au încercat să rămână cât mai mult în competiție, însă vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că eliminarea a venit la timp, căci era destul de obosită. Prezentatoarea de știri s-a confruntat și cu o problemă medicală după ce s-a întors în țară, astfel că nu a putut să își facă imediat toate poftele.

Iuliana Pepene, despre America Express

Iuliana Pepene ne-a dezvăluit că, înainte cu o seară de eliminare, a visat respectivul moment. Vedeta i-a spus colegei sale, Sonia Simionov, că o să fie eliminate din competiție. Astfel, la finalul zilei, cele două au părăsit cursa America Express:

“Nu regret! Nu am regretat absolut deloc. Mai mult decât atât, m-am bucurat, căci simțeam că nu mai pot! Nu mai puteam psihic și fizic. Desigur, conform teoriei pe care am avut-o când am plecat de acasă, îmi doream să mai rămân, măcar 10%, doar că eram extrem de epuizată și a fost ca o binecuvântare.

Am visat cu o seară înainte de cursa cu ultima șansă că merg acasă! I-am spus colegei mele: “Noi azi mergem acasă!”. Mi-a zis: “Este imposibil!”. Ne-am străduit toată ziua, am făcut toate probele cât am putut de rapid și am fost trimise acasă!”

Ce problemă a avut după America Express

De asemenea, frumoasa prezentatoare de știri ne-a explicat că s-a simțit destul de rău câteva zile după ce s-a întors în România, astfel că nu a putut să își facă toate poftele culinare. Vedeta s-a confruntat cu o toxiinfecție alimentară, căpătată în urma unei probe:

“Aș fi vrut să mănânc pentru că acolo am suferit de foame, doar că nu am putut să mănânc! M-am întors cu o toxiinfecție alimentară din cauza unei probe unde am mâncat porcușor de guineea! Cred că pe psihic a fost mai mult problema, mâncând ceva ce nu ai mai mâncat până atunci.

M-am simțit destul de rău vreo 6 zile, dar până la urmă m-am stabilizat, am condus. Cred că de condus îmi era cel mai dor! M-am dus direct acasă, la Brașov, la părinți. Abia așteptam să ajung acasă! De fiecare dată când vorbesc cu părinții mă întreabă: “Ce vrei să mănânci când ajungi acasă?”. Mi se fac toate poftele! Fiind și singurul copil la părinți, primesc de toate!”

Care echipă i s-a părut cea mai puternică

Întrebată care dintre echipe i s-a părut cea mai puternică, Iuliana Pepene ne-a mărturisit:

“Giulia și Vlad! I-am admirat foarte mult pentru că sunt uniți, se iubesc foarte mult, se sprijină unul pe celălalt! Pentru mine, ei au fost un exemplu! Mai rar vezi relații atât de închegate! Oricât era de grea situația, chiar și când nu le reușeau probele, erau închegați, se lăudau unul pe celălalt, se încurajau! Mi-a plăcut extraordinar de mult de ei!”.

Citește și Cum a ajuns Iuliana Pepene prezentatoare la Antena 1. Ce studii are de fapt fosta concurentă de la America Express, puțini știu asta

Care a fost cel mai greu moment

Iuliana Pepene ne-a explicat că a fost greu să se abțină atunci când nu era de acord cu Sonia Simionov în timpul probelor de la America Express. Cele două sunt colege, astfel că au făcut un pact, încă de acasă, cu privire la certuri:

“Cel mai greu a fost când a trebuit să mă abțin atunci când nu eram de acord cu a mea colegă! Totuși, eram o echipă! Atunci, lăsam una de la cealaltă și asta a fost situația! Am încercat să găsim o soluție cât să nu ne supărăm! Noi am plecat de acasă cu gândul că nu avem de ce să ne facem de rușine, să ne certăm! Noi suntem colege, nu neapărat prietene. Cred că acesta a fost un avantaj pentru că într-o relație de prietenie îți permiți mai multe, adică eu mă supăr pe tine, îți spun ce am de spus, dar știu că o să treci repede peste! În cazul nostru, colege fiind, am zis: “Hai să nu ne certăm, nu are sens!”. Ne-am respectat mult mai mult.”

Citește și Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express sezonul 6. Cum au ajuns celebre, de fapt

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *