Problemele cu care s-a confruntat logodnica lui Daniel Pavel în Republica Dominicană, deși nu a avut același tratament ca și concurenții. ”M-am întors cu șase kilograme în plus” VIDEO EXCLUSIV

Cu ce probleme s-a confruntat Ana Maria Pop în Republica Dominicană?

De mai bine de doi ani, de când formează un cuplu cu Ana Maria Pop, avocat de meserie, Daniel Pavel și-a dorit ca aceasta să-l însoțească în Republica Dominicană pe tot parcursul filmărilor pentru reality show-ul ”Survivor România”. Logodnica prezentatorului TV nu îi este doar manager și PR în diferite situații, dar și cea care îi ține silueta sub control. În timp ce el s-a reîntors în țară cu aceleași kilograme, Ana Maria mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că, deși nu a fost concurentă, a trecut prin dereglări hormonale și a luat mai bine de 6 kilograme în plus.

Ana Maria Pop a vorbit despre probleme cu care s-a confruntat în Republica Dominicană

Ana Maria Pop nu a avut niciodată probleme cu kilogramele, lucru care se poate observa cu ochiul liber la fiecare apariție pe care o are alături de partenerul ei de viață.

Culmea este că nu face nimic special pentru a se menține în formă, ci se bazează pe o genă bună și un metabolism care îi permite să nu aibă nicio regulă alimentară.

”Ana are o genetică extraordinară. Are un metabolism incredibil. Într-adevăr de invidiat. Toți o invidiem pentru că mănâncă, se abate de orice posibilă regulă, mănâncă, îi este bine, se și vede pe silueta ei.

Ce este foarte important știe totuși să îmi dea și mie cu porția. Dulcele. Doar mie îmi dă cu porția, nu se aplică și în cazul ei. Suntem pe premisa că să facem ce spune preotul, nu face preotul. Părintele meu spiritual, Ana, în ale nutriției, se abate de la orice regulă, eu însă trebuie să fiu acolo”, ne-a povestit Daniel Pavel.

Nu la fel de norocos este și prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, care mărturisește că este monitorizat în permanență de logodnica lui atunci când vine vorba de dulciuri și mâncare mai puțin sănătoasă.

”O să vă zic un secret. În Dominicană, deși la restaurant mânca absolut ce voia el, acasă aveam ciocolată ascunsă în dulapuri, și când zicea că acum trebuie să îi dau ceva dulce, că nu mai poate, îi dădeam ciocolată”, a dezvăluit Ana Maria pentru EGO.ro, completată de domnul Dan care încerca să-și justifice permanenta poftă de dulce.

”Păi ai nevoie. Adică nu mă dau mai rotund decât trebuie, pentru că ai nevoie de un plus de lecitină, neurotransmițătorii trebuie să funcționez în contextul ăla de Survivor, cu vremea, cu ce am de adus ca emoție, ca și comentariu publicului. Așa că ziceam că nu mai contează un kilogram, două în plus, mâncâm ce trebuie. Bine, mănânci ce poți, ce ai. Cam ăsta este Survivor”.

”Chiar este reală problema”

De-a lungul emisiunii ”Survivor România”, foarte puțini concurenți au reușit să se adapteze condițiilor și traiului de pe insulă, cele mai afectate fiind reprezentantele sexului frumos care au acuzat probleme de ordin hormonal. Deși nu s-a numărat printre concurente și nici nu a avut același stil de viață ca acestea, Ana Maria Pop nu a scăpat de probleme.

”Nu știu dacă am avut și eu probleme hormonale, dar deși am mâncat tot ce mi-am dorit acolo, n-am mâncat cocos aproape deloc, cred că am gustat o dată, totuși și eu m-am întors cu șase kilograme în plus, am avut retenție de apă și ceva dereglări hormonale.

Se întâmplă, nu știu de ce. Nu cred că este fusul orar devină, chiar este reală problema”, ne-a mărturisit Ana, completată de partenerul de viață care explică faptul că echipa de producție nu trăiește în aceleași condiții ca și concurenții.

”Trebuie totuși să precizăm foarte clar că noi nu trăim în condițiile de acolo. La granița acestui experiment social, de realityshow extraordar, suntem noi, echipa, care trecem și noi printr-un Survivor, dar în interior sunt dragii de concurenți care trăiesc pe o scândură, cu palmieri și acolo într-adevăr lucrurile sunt foarte grele. Uite-o pe Carmen Grebenișan care îmi povestea că își revine foarte greu”.

Citește și Daniel Pavel vorbește în premieră despre favoriții de la Survivor România. Cu cine a ținut logodnica lui și ce planuri au până la următorul sezon de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV!

”Ana îmi aducea aminte că noi aparținem altui spațiu”

Pe de altă parte nici nu și-au dorit să trăiască ca niște băștinași, ci au încercat să echilibreze într-un fel balanța. Astfel încât, deși mărturisește că nu este o gospodină desăvârșită, Ana Maria a încercat să-i prepare lui Daniel Pavel din mâncărurile cu care este obișnuit.

”Piureul de yucca, este foarte bun, dintr-o plantă extraordinară. Manioc, iar o plantă foarte bună. Dar trebuie să admit că Ana, din când în când, îmi aduce aminte că noi totuși aparținem altui spațiu, mai la nord, și mai făcea niște paste de-ale noastre, niște mâncăruri”, ne-a declarat domnul Dan despre alimentația pe care a avut-o în Republica Dominicană, completat de partenera lui de viață care a explicat că nu a gătit chiar mâncărurile tradiționale românești, însă a încercat să facă un meniu cât mai echilibrat.

”Sarmale și mâncare tradițională nu am făcut. Este domeniul mamei. Când am poftă mă duc la mama mea. Tot ce înseamnă mediteranean și gril-uri, mă rog, mâncare normală, gătesc”.

Se pare că Ana Maria Pop gătește foarte bine, căci pe lângă casa în care au locuit pe perioada filmărilor s-au aciuat tot felul de animăluțe.

”Iguanele nu au venit în cameră. Sunt inofensive, dar e adevărat că atunci când o vezi că merge pe lângă tine, cu limba scoasă, nu prea ai vrea să o ai ca animal de companie”, a mai povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro în timp ce Ana Maria ne dezvăluia că în acest sezon au adoptat o pisică din împrejurimi.

”Dar am avut animal de companie. Am adoptat o pisică. A venit pe la noi pe acasă cam în toată perioada pentru că am hrănit-o și a rămas cu noi”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Imagini rare cu Daniel Pavel și fiul său. Băiatul prezentatorului de la Pro TV a absolvit liceul în Austria: “2 Bac-uri cu brio”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *