Ramona Olaru, dezvăluiri din viața amoroasă: „Nu sunt disponibilă. Am treabă multă anul ăsta”. Ce i-a lăsat lui Cătălin Cazacu, după ce au rupt logodna VIDEO EXCLUSIV

„Așa am fost, așa sunt și așa voi fi, pentru că eu am încredere că oamenii pot fi și buni"

Ramona Olaru mărturisește că trăiește o perioadă frumoasă a vieții ei și simte că nu are nevoie de un bărbat care să o completeze. Cel puțin nu în momentul de față. Vedeta Antena 1 a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că a trecut peste ultima relație, cea cu Cătălin Cazacu, dar că nu își dorește să se mai arunce cu ochii închiși către una nouă, ci vrea să se focuseze pe proiecte profesionale.

Ce s-a întâmplat între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu după despărțire

Când toată lumea credea că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor ajunge în fața altarului, cei doi și-au spus adio, iar despărțirea dintre ei nu pare să fi fost una tocmai în cele mai bune condiții. S-au făcut acuze de infidelitate, s-au făcut reproșuri, s-au cerut cadourile înapoi și mai mult decât atât s-a lăsat și cu regrete.

În timp ce Cătălin Cazacu povestea în exclusivitate pentru EGO.ro că despărțirea de Ramona s-a produs în momentul în care reușiseră, într-un final, să termine de renovat apartamentul în care locuiau împreună și că el a rămas cu un dressing pe care co-prezentatoarea TV l-a făcut după bunul ei plac, Ramona Olaru ne-a mărturisit că nici nu concepe să-și ia lucrurile în care a investit în acel apartament, fiind de părere că este mult sub nivelul ei să recurgă la un astfel de gest.

„Dar ce crezi că eu sunt ca el? Să iau lucrurile înapoi. Nu mai zic nimic. Las în urmă tot ce nu mi-a fost bine, tot ce a făcut parte din ce nu mi-a fost bine. Greșelile să se ducă, să se spele, să fie bine toată lumea, să fiți fericiți, să mă lăsați în pace, căci îmi este foarte bine așa. Uneori este bine să lași fie material, fie personal, persoane, să le lași în urmă că doar așa vei dobândi starea de bine și fericirea. Eu văd la mine”, ne-a declarat Ramona Olaru, făcând referire cel mai probabil la faptul că fostul logodnic i-a cerut inelul de logodnă înapoi.

Citește și Cătălin Cazacu vrea să revină la prima sa dragoste, actoria. De ce renunțase la celelalte proiecte din care făcea bani. „De la anul îmi fac filmul meu. Gata!” EXCLUSIV VIDEO

„Nu sunt disponibilă”

Cu toate că ultimele relații ale Ramonei Olaru nu au avut un final fericit, vedeta Antena 1 mărturisește că asta nu o demoralizează și nici nu o face să-și piardă încrederea că, într-o bună zi, va fi alături de un bărbat care să o iubească și să o trateze așa cum își dorește.

„Așa am fost, așa sunt și așa voi fi pentru că eu am încredere că oamenii pot fi și buni, și sinceri. Am încredere că voi mai găsi oameni ca mine pe pământul ăsta”, a mai povestit fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

Asta nu înseamnă însă că este deschisă către o nouă relație sau că se aruncă cu ochii închiși în brațele unui alt bărbat. Mai mult decât atât, în următoarele luni, chiar dacă va cunoaște sau nu un alt bărbat, va încerca să rămână doar la stadiul de cunoaștere, nu de oficializare a unei noi relații.

„Nu sunt disponibilă. Am treabă multă anul ăsta. Din noiembrie dacă vreți. Acum am o grămadă de treabă. Vă pup”, a mai completat Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Citește și Reacția lui Cătălin Cazacu, după ce s-a scris că ar fi fost prins în pat cu amanta. „Ceva am făcut de merit atâta atenție” EXCLUSIV

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *