Reacția dură a Laurei Laurențiu după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi. Nu a ezitat să spună asta

Laura Laurențiu: ”Plin de minciuni”

Scris de: Daoud Andra

05 Mar. 2024

Reacția dură a Laurei Laurențiu după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi. Nu a ezitat să spună asta

Războiul dintre Jamila și Laura Laurențiu, două dintre cele mai cunoscut bloggerițe culinare de la noi din țară, este departe de a se fi terminat. Chiar dacă procesul pentru prăjitura ”Ecler la tavă” s-a finalizat, cele două încă mai au ceva de împărțit, de data aceasta pe internet. Cum a reacționat Laura Laurențiu, după videoclipul postat de Jamila, în lacrimi.

Laura Laurențiu, reacție acidă după ce a văzut-o pe Jamila în lacrimi

La cinci ani de când Jamila și Laura Laurențiu își dispută în instanță drepturile de autor pentru rețeta ”Ecler la tavă”, procesul s-a finalizat. În urma deciziei instanței, Jamila a făcut un videoclip lung, în care a povestit cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere. Vloggerița nu și-a ascuns emoțiile și a spus că a avut parte de bullying foarte agresiv, de când activează pe internet.

Deși mulți au empatizat cu ea, se pare că pe ”rivala” sa nu au atins-o emoțiile Jamilei. La scurt timp după acel videoclip, Laura Laurențiu a publicat un mesaj cu subînțeles pe internet, iar mulți și-au dat seama imediat la ce anume face referire.

Citește și: Jamila, în lacrimi. Ce a dezvăluit despre scandalul eclerului. “Tot timpul eram proastă și grasă”. Prin ce a trecut în ultimii ani

”Procesul ‘eclerul’ s-a terminat, dar e în plină desfășurare giudecata boborului. Acuma înțeleg de ce sunt mai puțin de 40% promovați, la simulare. Dacă și-ar fi dorit liniște ar fi tăcut, nu ar fi postat un lung metraj plin de minciuni.”, a scris Laura Laurențiu pe Facebook.

Jamila, in lacrimi 2
Jamila și-a spus versiunea pe internet

Cu ce s-a confruntat Jamila în contextul procesului

În videoclipul publicat pe contul ei, Jamila a povestit că, de-a lungul timpului, a primit numeroase comentarii jignitoare din partea oamenilor. Ura din mediul online a afectat-o foarte mult, astfel că a pierdut o sarcină, iar pe celelalte două le-a dus la capăt cu tratament, după spusele sale. Valul de hate primit s-a amplificat mai ales după izbucnirea scandalului cu Laura Laurențiu, iar Jamila spune că în ultimii ani a primit inclusiv amenințări cu moartea.

Citește și: Pontul de la Jamila pentru cel mai pufos chec. Rămâne catifelat chiar și 3 zile și cu o crustă neașteptat de crocantă

”Oamenii au început să se poarte diferit, au început să fie deranjați de acest succes. Credeau că succesul meu este mult prea rapid și nemeritat. Această doamnă cu care am avut proces în instanță și cu prietena ei cea mai bună, au fost cele care în repetate rânduri au avut lucruri de comentat despre mine.

Tot timpul eram proastă, grasă. Oamenii care mă urmăreau pe mine erau proști, iar tot ce făceam eu era rău. Pe mine m-a marcat foarte mult lucrul acesta pentru că m-am simțit ca un copil la școală care are parte de bullying”, a spus Jamila în clipul video transmis pe rețelele de socializare.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *