Recunoști fetița drăgălașă din imagine? S-a născut săracă, însă astăzi face bani pe bandă rulantă în România

Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din România

În prezent are 41 de ani și este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. A avut o copilărie marcată de multe lipsuri financiare, așa că a trebuit să facă un efort mare pentru a-și depăși condiția. A luptat și s-a zbătut ca să ajungă în acest punct al vieții sale, dar acum își permite lucruri la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Tu recunoști fetița drăgălașă din imagine? Dacă nu, află din rândurile de mai jos despre cine este vorba!

Cine este fetița drăgălașă din imagine

Dacă te uiți atent nu are cum să nu îți pară cunoscută fetița simpatică din imagine. Ea a văzut pentru prima oară lumina zilei pe data de 6 martie 1982 și a devenit cunoscută publicului larg din România în vara anului 2009.

Treptat însă, a devenit una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din lumea showbiz-ului atohton, însă nu i-a fost deloc ușor să ajungă aici.

A fost implicată în numeroase scandaluri și uneori a fost aspru criticată de români sau chiar de nume sonore din viața mondenă. Însă, nu s-a lăsat niciodată doborâtă de gura lumii și a reușit să-și construiască viața la care a visat.

Mulți o admiră acum pentru asta, dar și pentru felul în care arată. Nu ți-ai dat încă seama despre cine este vorba? Ei bine, atunci îți spunem noi. Despre nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Citește și Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o drept noră: “Pe celelalte le-a urât!”. Ce dezvăluiri a făcut despre Bianca Drăgușanu și surorile Gabor VIDEO EXCLUSIV!

Bianca Dragusanu 9
Bianca Dragusanu

A avut o copilărie grea

În urmă cu ceva timp, vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa. Când era mică, blondina, originară din Petroșani, a locuit împreună cu tatăl ei într-o cameră, din incinta unui stadion, neavând o casă.

”În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu.

Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou… Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat.

Pot spune că acea perioadă a fost una tristă, nu am avut atunci norocul pe care îl au unii copii din ziua de astăzi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm căldura familiei”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru ring.ro.

Acum, însă, vedeta duce o viață liniștită din punct de vedere financiar. Bianca Drăgușanu ar avea mai multe afaceri și contracte de imagine din care ar încasa sume impresionante de bani.

Citește și Ce diferență de vârstă este între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Pentru mulți va fi un șoc!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *